10 mjesta za posjetiti u Mukdahanu Prekrasan grad na rijeci Mekong koju treba posjetiti jednom

Pročitajte 1,438

Preporučeno 10 Atrakcije u Mukdahanu 2021 Prekrasan grad na obali Mekonga puna jedinstvene lokalne kulture i prekrasne prirode

Mukdahan, provincija u sjeveroistočnoj regiji koja je poput ulaza u Indokinu Uz Laos, rijeka Mekong je blokirana. S ovom topografijom, Mukdahan ima prekrasan pogled. i mnoge prirodne atrakcije Također ima jedinstvenu lokalnu kulturu. To je još jedna zemlja Isan koju vrijedi posjetiti na drugom mjestu koje ima sve. Za one koji još uvijek ne mogu smisliti kamo ići u Mukdahan, gdje danas putovati Odvest ćemo vas do 10 mjesta za posjetiti u Mukdahanu. Prekrasan grad na rijeci Mekong koju treba posjetiti jednom Garantujem da ćete se zaljubiti i sigurno željeti iskusiti Mukdahan. Također imamo 9 Smještaj u Mukdahanu pored rijeke Mekong hladna atmosfera Ostavimo i jedni druge.

1. Wat Phu Manorom

Wat Phu Manorom ili Wat Roi Phra Phutthabat Phu Manorom Smješteno na području nacionalnog parka Mukdahan. To je stari hram s pogledom na prekrasan krajolik provincije Mukdahan, rijeke Mekong i provincije Savannakhet, Lao PDR. Unutar prostora hrama nalazi se replika Budinog otiska. Sastoji se od pješčenjaka, širine 80 centimetara, duljine 1.8 metara, plutajući oko 90 centimetara visoko od tla, a tu je i tijelo Phaya Sri Mukda Maha Muni Palanakharat. Veliki i veličanstveni kip Nage što je novo obilježje i Mukdahana

Adresa: Moo 5, podokrug Na Si Nuan, okrug Mueang Mukdahan, provincija Mukdahan 49000

Radno vrijeme - zatvaranje: svakodnevno od 08.30:17.00 do XNUMX:XNUMX.

Broj telefona: 093-071-5132, 042-676352-3

Web stranica: -

Facebook: Wat Roi Phra Phutthabat Phu Manorom Okrug Mueang Mukdahan Provincija Mukdahan

2. Hram Sri Mongkhon Tai

Wat Si Mongkhon Tai Smješteno je na rijeci Mekong u gradu Mukdahan. Unutar Ubosota nalazi se kralj Kip Bude od opeke i cementa To je nacionalna slika Bude. Izgrađena je prije uspostave Mukdahana. Stanovnici Mukdahana ga vrlo štuju i vjeruju u njega. Pomozite zaštititi vjernike u miru. pobjeći od svih opasnosti kao i pomoć u nadahnuću uspjeha u željenom na dobar način Ko god posjeti Mukdahan, ne propustite doći i klanjati se.

Adresa: 54 Song Nang Sathit Road, podruk Nai Mueang, okrug Mueang Mukdahan, Mukdahan

Radno vrijeme - zatvaranje: svakodnevno od 08.00:16.30 do XNUMX:XNUMX.

Broj telefona: 042-611-557

Web stranica: -

Facebook: -

3. Wat Phra Si Maha Phot

Wat Phra Sri Maha Pho To je stari hram u gradu već više od 100 godina, smješten u srcu Mukdahana. na obalama rijeke Mekong Unutar hrama nalazi se drevno mjesto, stara crkva Sim Isan (sagrađena 2459. godine, pomiješana sa zapadnjačkom umjetnošću, tajlandskom, vijetnamskom i francuskom) .Unutar zidina nalaze se štapići tamjana ili freske redovnika Vessantara Jataka koji su bili ručni rad lokalnih obrtnika. Ovo je prekrasna slika koju je danas teško pronaći. Osim toga, unutar hrama nalazi se stari klaustar, koji je danas javna knjižnica. Izradili vijetnamski obrtnici To je francuska arhitektura. Postoje lučna vrata i prozori koji su lijepi i neobični.

Adresa: Podokrug Wan Yai Okrug Wan Yai, provincija Mukdahan

Radno vrijeme - zatvaranje: Svaki dan od 08.00:16.30 do XNUMX:XNUMX

Broj telefona: 0-4269-9311

Web stranica: -

Facebook: -

4. Kula Mukdahan

Kula Mukdahan ili Hall Kaew Mukdahan u čast Kanchanapiseka To je još jedna turistička atrakcija koja je poput simbola provincije Mukdahan. Riječ je o cilindričnom tornju visine 65.50 metara, s ukupno 7 katova. Osim toga, možete vidjeti krajolik oko grada na 360 stupnjeva, a također možete vidjeti i krajolik rijeke Mekong i susjednih zemalja, Lao PDR.

Adresa: 93 Mukdahan-Don Tan Rd. Podokrug Sribunruang Okrug Mueang Mukdahan, provincija Mukdahan

Radno vrijeme - zatvaranje: svakodnevno od 08.00:18.00 do XNUMX:XNUMX.

Broj telefona: 042-633-211

Web stranica: -

Facebook: facebook.com/Ho Kaew Mukdahan Chaloem Phrakiat Kanchanapisek

5. Tržište Indokina

Tržište Indokine Izvor uvoznih proizvoda iz mnogih zemalja kao što su Rusija, Kina, Vijetnam i Laoska Narodna Demokratska Republika. Prodaju se i veleprodajne i maloprodajne cijene, većina ih je odjeća. Odjeća, keramika, električni uređaji Potrošna roba i potrošni materijal Pored uvoznih proizvoda Prodaje se iz inozemstva, a ima ih i Također se prodaju lokalni proizvodi naroda Mukdahan, poput svile, Mudmee tkanine i drugih lokalnih proizvoda. tko želi hranu Drveni suveniri za ponijeti kući Ne propustite kupiti.

Adresa: Tha Dan, cesta Samran Chai Khong Podokrug Sribunruang Okrug Mueang Mukdahan, provincija Mukdahan

Radno vrijeme - zatvaranje: svakodnevno od 08.0:18.00 do XNUMX:XNUMX.

Broj telefona : -

Web stranica: -

Facebook: -

6. Pogled na tajlandski laoški most prijateljstva 2

Tajlandsko-laoški most prijateljstva 2 vidikovac je s pogledom na provinciju Savannakhet, Lao PDR, i prekrasnim pogledom na rijeku Mekong. Tu je svetište djeda Nage i svete stvari za turiste kako bi im se poklonili Okolica ima vrt, paviljon, ukrasno bilje, restorane i parkiralište za turističke usluge. i koristi se kao mjesto za šetne ulične aktivnosti Mukdahana

Adresa: Bang Yai Subdistrict Podokrug Bang Sai Yai Okrug Mueang Mukdahan, provincija Mukdahan

Radno vrijeme - zatvaranje: svaki dan

Broj telefona : -

Web stranica: -

Facebook: -

7. Phu Pha Thoep

Phu Pha Thoep se nalazi unutar Nacionalni park Phu Pha Thoep ili Nacionalni park Mukdahan U nacionalnom parku Phu Pha Thoep ima mnogo turističkih mjesta. Ali ono što se ističe jest kamena skulptura koja se sastoji od stijena raznih oblika neobično složeni Na širokom i dugačkom kamenom dvorištu postao je kamenjar. Neki od kamenja imaju čudne oblike. prema mašti koja podsjeća na ono U kamenom dvorištu nalazi se prekrasna patuljasta šuma dipterocarp.

Adresa: 25 Moo 5, podkrug Na Si Nuan, okrug Mueang Mukdahan, provincija Mukdahan

Radno vrijeme - zatvaranje: svakodnevno od 08.30:16.30 do XNUMX:XNUMX.

Broj telefona: 094-289-2383

Web stranica: -

Facebook: -

8. Kaeng Kabao

Kaeng Kabao je još jedna zanimljiva turistička atrakcija uz Mekong. Dugački je brzac uz rijeku Mekong. Na obali se nalazi i veliko kameno dvorište u kojem se možete dobro odmoriti. U sušnom razdoblju voda se povlači sve dok se otok ne vidi usred vode. a plaža je ljepša od bilo koje druge sezone Zbog čega će se mnogi turisti doći opustiti, uključujući smještaj, restorane, uslugu, a za one koji se žele kupati postoje i gumeni prstenovi za iznajmljivanje.

Adresa: Ban Na Kae Noi, podokrug Pong Kham, okrug Wan Yai Provincija Mukdahan

Radno vrijeme - zatvaranje: svakodnevno od 08.00:18.00 do XNUMX:XNUMX.

Broj telefona: 042-699-236

Web stranica: -

Facebook: facebook.com/Kaeng Kabao

9. Vodopad Tat Ton

Vodopad Tad Ton jedini je i najveći vodopad u provinciji, slap Tat Ton vodostaj u jednoj razini. Voda teče tijekom cijele godine. Postoji lijepa dugačka vodoravna crta. Visina vodopada je oko 7 metara, širina je 30 metara, postoji bazen za kupanje usred prekrasne sjenovite prirode. U kasnim kišnim sezonama do ljeta, voda će biti bistra i prohladna, što je čini vrlo pozivajući na kupanje. Postoje i karaoke trgovine, trgovine i restorani oko vodopada.

Adresa: Podokrug Non Yang, okrug Nong Sung, provincija Mukdahan

Radno vrijeme - zatvaranje: svaki dan

Broj telefona: 098-285-4325

Web stranica: -

Facebook: facebook.com/ Vodopad TadtonTadton vodopad Mukdahan Ban Non Yang, okrug Nong Sung, Mukdahan

10. Park šuma Phu Moo

Park šuma Phu Moo Jedna je od najljepših prirodnih atrakcija provincije Mukdahan. Dio je nacionalnog parka Phu Mu. i jedno je od najvažnijih i najljepših vidikovaca u okrugu Nikhom Kham Soi s pogledom na rižina polja. U poljoprivrednim vrtovima dokle seže pogled, posebno zimi, vrijeme je vrlo hladno. Na vrhu planine nalaze se 3 vidikovca na liticu, naime, Vidikovac 1 nalazi se na istočnoj strani ureda. Jasno možete vidjeti Phu Tham Men, Phu Mai Sang, Phu Phaeng Ma i rezervoar Huai Khi Lek. Drugo stajalište je na zapadnoj strani. Možete vidjeti put koji vodi do Phu Mu, Phu Noi, Phu Tiu, Phu Lon, Phu Kalon, hrama Phu Dan Tae i složenog planinskog lanca Phu Phan. a treće stajalište je na južnom vrhu. Možete vidjeti Phu Tham Phra i Loeng Nok Tha District. Na ovom se području nalazi i veliko zasjenjeno drveće i kameno dvorište, što je izvrsno mjesto za opuštanje. Svatko tko ima slobodnog vremena i ne zna kamo krenuti, ne smije propustiti posjetiti ovu planinu.

Adresa: Chayangkun Road, podokrug Nikhom Kham Soi Okrug Nikhom Kham Soi, provincija Mukdahan

Radno vrijeme - zatvaranje: svakodnevno od 08.30:16.30 do XNUMX:XNUMX.

Broj telefona: 042-619-076

Web stranica: -

Facebook: -

Evo 10 mjesta koje treba posjetiti u Mukdahanu. Prekrasan grad na rijeci Mekong pun zanosnog šarma i najljepša priroda Ako imate priliku posjetiti Mukdahan Ne propustite, slijedite kako biste se u potpunosti prijavili.
"atrakcije"