10 mjesta za posjetiti u Phraeu šarmantni mirni gradić Može putovati tijekom cijele godine

Pročitajte 11,499

Preporučeno 10 Mjesta za posjetiti u Phrae 2021 miran grad za posjetiti Doživite čar Lanne i obilne prirode koji mogu putovati tijekom cijele godine

Phrae, mala provincija na sjeveru s neodoljivim šarmom Uz mirnu atmosferu, ljupke ljude i jednostavan život. To je čar koji privlači putnike da iskuse polagan život. Štoviše, provincija Phrae također je puna tradicija i kulture Lanne. kao i obilne prirodne atrakcije koji mogu putovati tijekom cijele godine i danas Okupili smo 10 mjesta za posjetiti u Phraeu. šarmantni mirni gradić Zabavite se putujući tijekom cijele godine. Ostavimo jedni druge. Postoji nekoliko cool mjesta za posjetiti. Idemo vidjeti. Također imamo 9 smještaja u Phraeu. Opustite se i spavajte po niskoj cijeni. และ 8 Phrae restorana, dobra atmosfera, ukusan ukus Ostavimo i jedni druge.

1. Wat Phra That Cho Hae

Wat Phra That Cho Hae To je stari hram koji je s Phraeom već duže vrijeme. A ujedno je i hram relikvija za godinu rođenja Tigra. Svatko tko posjeti Phraea mora doći pokloniti se Phra That Cho Haeu. biti povoljan sa sobom I svake će se godine održati ceremonija štovanja relikvija tijekom 9. dana rastućeg mjeseca - 15. rastućeg mjeseca 4. lunarnog mjeseca (oko ožujka) pod nazivom događaja. Tradicija da se poštuje Phra That Cho Hae Phrae Grad Tung Luang

Adresa: Cesta Cho Hae 1, poddokrug Pa Daeng, kvart Mueang Phrae, Phrae

Radno vrijeme - zatvaranje: svakodnevno od 06.30:19.00 do XNUMX:XNUMX.

Broj telefona: 054-599-209

Web stranica: -

Facebook: facebook.com/Wat Phra That Cho Hae Phra Aram Luang

2. Park šuma Phae Mueang Phi

Phae Mueang Phi je čudo prirode. Uzrokovano taloženjem riječnih sedimenata milijunima godina, ali kad se kiša opere, erozija uzrokuje da tlo na ovom području tvori čudan, lijep oblik. A mogu se kontinuirano mijenjati jer će kiša i vjetar cijelo vrijeme nagrizati. Ovo nije samo uzbudljivo turističko odredište. ali i važno središte za geološko učenje koji može putovati u šumski park Phae Mueang Phi tijekom cijele godine

Adresa: Podokrug Nam Cham, okrug Mueang Phrae, provincija Phrae

Radno vrijeme - zatvaranje: svakodnevno od 07.00:15.00 do XNUMX:XNUMX.

Broj telefona : -

Web stranica: -

Facebook: -

3. Muzej Phrae Khum Chao Luang

Muzej Phrae Khum Chao Luang Riječ je o arhitekturi u ranoj vladavini kralja Rame V. koja ima oblik tajlandsko-europske arhitekture ili medenjaka. koja je bila popularna u to doba Krov je izrađen od drveta nazvanog drvo Pan Kled, bez sljemenjaka, četverovodni krov s izbočenim pravokutnim trijemom. Ispred zgrade krov trijema ima trokutasti oblik, oboje tvore vjetar. A vodene strehe oko zgrade ukrašene su drvenim rezbarijama, lijepo urezanim uzorcima. U podrumu zgrade nekad je bio zatvor za zatvorenike. Ali sada je to centar za učenje učenika. U unutrašnjosti gornje zgrade izloženi su stari artefakti Chao Luang Phiriyathepwonga. i Mae Chao Bua Lai poput namještaja, stola za jelo, posuđa, kreveta, haljine itd.

Adresa: Soi Khum Doem, potkrug Nai Wiang, okrug Mueang Phrae, provincija Phrae

Radno vrijeme - zatvaranje: svakodnevno od 08.30:17.00 do XNUMX:XNUMX.

Broj telefona: 054-524-158

Web stranica: -

Facebook: -

4. Špilja Pha Nang Khoi

Ova špilja usred šume dio je vapnenačkih planina okruga Rong Kwang, ispunjenih stalagmitima i stalaktitima, prekrasnim poput prirodnih skulptura stvorenih za divljenje ljudi. kada su nanizani zajedno s narodnim legendama koje govore o podrijetlu kamenih stupova Lik žene koja drži dijete čeka povratak voljenog muškarca. koja je postala podrijetlom imena "Tham Pha Nang Khoi" čini ovo mjesto punim interesa.

Adresa: Put Phrae-Rong Kwang, okrug Rong Kwang, provincija Phrae

Radno vrijeme - zatvaranje: svaki dan

Broj telefona: 054-532-485

Web stranica: -

Facebook: -

5. Kaeng Luang

Kaeng Luang je područje na kojem rijeka Yom teče zajedno čineći veliki sliv. Vode ima tijekom cijele godine. Također je pun velikih i malih stijena poredanih rijekom Yom. koja se kad voda poteče sudari s lijepim mjehurićima koji prskaju Pogodno za rafting aktivnosti I rafting na bijeloj vodi, penjanje po užetu, postoje aktivnosti koje su avanturistička baza i gledište na ljepotu rijeke Yom. Osim toga, nasuprot Kaeng Luangu nalazi se špilja Erawan, koja je najljepša špilja u Phraeu. Duboko je oko 200 m. Unutar špilje nalazi se široka dvorana. Spektakularni sa stalaktitima i stalagmitima u obliku slova Erawana.

Adresa: Mae Pan podokrug, Long District, provincija Phrae

Radno vrijeme - zatvaranje: svaki dan

Broj telefona : -

Web stranica: -

Facebook: -

6. Wat Phra That Chom Chaeng

Wat Phra Taj Chom Chaeng To je još jedan važan hram provincije Phrae. da ljudi vole putovati kako bi se poklonili Phra That Chom Chaengu koja sadrži relikvije i relikvije Budine lijeve ruke Ova zlatna Budina relikvija visoka je 29 metara, a baza je široka 10 metara, u obliku je Phra That Cho Hae. Riječ je o baldahinu chedi s mješavinom umjetnosti Sukhothai i Wiang Kosai koja je još uvijek u savršenom obliku. Uz to, unutar templja hrama postoji velika stajaća slika Bude u stavu pokoravanja Nage, uz relikvije. Postoji velika naslonjena slika Bude. u dvorištu za meditaciju s lijeve strane vrata hrama dok je unutar viharna Luang Por Jom Chaeng, star oko 600 godina, kao glavni redovnik.

Adresa: 182/1 Moo 5, podokrug Cho Hae, okrug Mueang Phrae, provincija Phrae

Radno vrijeme - zatvaranje: svaki dan

Broj telefona: 054-599-024, 089-559-9568

web stranica: www.watjomjang.com

Facebook: facebook.com/Wat Phra That Chom Chaeng, provincija Phrae

7. Hram Chom Sawan

Wat Chom Sawan stari je hram izgrađen u baganskoj (burmanskoj) umjetnosti i ima lijepe i vrijedne predmete i antikvitete. Dvorana za bogoštovlje i redovnik u istoj zgradi Zgrada je u potpunosti građena od tikovine. Veliki i mali krov kaskadno se spušta na ukupno 9 katova. Zid je podijeljen na dijelove slične trsci. Unutrašnjost pokazuje izradu izvrsnog ukrasa. Stupovi i strop ukrašeni su prekrasnim vitražima. Postoje stepenice koje se penju gore-dolje ispred dvije strane ukrašene mesingom. Udarite i udarite kako biste napravili burmanski uzorak. Drveni stupovi u zgradi crkve lakirani su zlatom. ukrašen uzorcima zlatne boje s tekstom na burmanskom Oko stupova je 2 natpisa, a 35 ostalih stupova lakirano je zlatom i ukrašeno vitražom. Unutar ubosota nalazi se glavna slika Bude u držanju burmanske umjetnosti. Tu je i slika Bude izrađena od bambusa, lakirana i pozlaćena, u burmanskom stilu.

Adresa: Cesta Yantrakit Kosol, potkrug Nai Wiang, okrug Mueang, provincija Phrae

Radno vrijeme - zatvaranje: svaki dan

Broj telefona : -

Web stranica: -

Facebook: -

8. Nacionalni park Doi Pha Klong

Nacionalni park Doi Pha Klong Sastoji se od strmog brežuljkastog područja. Neka ravna područja na brdima imaju složene prirodne izbočine vapnenca i imaju jedinstvenu prirodnu ljepotu, naime Maharat Rock Garden, s nevjerojatno složenim prirodnim izbočinama. zajedno sa sjenovitom i hladnom atmosferom Neka turisti često posjećuju.

Adresa: Ta Pha Mok podokrug, Long District, provincija Phrae

Radno vrijeme - zatvaranje: svakodnevno od 08.30:16.30 do XNUMX:XNUMX.

Broj telefona: 097-923-0491

Web stranica: -

Facebook: facebook.com/ Nacionalni park Doi Pha Klong

9. Nacionalni park Wiang Kosai

Nacionalni park Wiang Kosai Obuhvaća područje okruga Long, okruga Wang Chin, provincije Phrae i okruga Thoen, okruga Sop Prap, okruga Mae Tha, provincije Lampang. Prekrivena je brdskom zimzelenom šumom, mješovitom listopadnom šumom i listopadnom dvokrilnom šumom. Duž visokih vrhova nalaze se borove šume i travnjaci, s kojih se pruža prekrasan pogled i mnogi slapovi, poput vodopada Mae Koeng Luang. Vodopad Mae Koeng Noi a tu je i mineralno vrelo Mae Chok što je vruće vrelo oboje kao izvor sliva

Adresa: Mae Koeng Subdistrict, Wang Chin District, provincija Phrae

Radno vrijeme - zatvaranje: svakodnevno od 09.00:17.00 do XNUMX:XNUMX.

Broj telefona: 081-030-8663

Web stranica: -

Facebook: facebook.com/Wiang Kosai National Park - Nacionalni park Wiang Kosai

10. Selo Thung Hong

Ban Thung Hong je selo koje ima mnogo poznatih lokalnih proizvoda poput Morhom platna, koje se smatra dobrim, izdržljivim i lijepim, a turisti ga vole kupiti kao suvenire. Glavno zanimanje seljana Thung Hong je Izrada pravog kotlovskog platna To je lokalna mudrost naših predaka. naslijeđena za mnoge generacije i jedinstven je u provinciji Phrae Sve dok nije odabran za OTOP Village Champion Turizam rukotvorina (OTOP Village Champion Handicrafts Tourism), gdje je Morhom tkanina lokalna haljina seljana Phrae i Thung Hong koju nose u svakodnevnom životu. i razne tradicije Stoga je prilično jedinstven.

Adresa: Podokrug Thung Hong, okrug Mueang Phrae, provincija Phrae

Radno vrijeme - zatvaranje: svaki dan

Broj telefona : -

Web stranica: -

Facebook: -

Evo 10 mjesta koje treba posjetiti u Phraeu. koje skupljamo zajedno Zapravo, provincija Phrae još uvijek ima mnoštvo izvrsnih mjesta za posjetiti i pojesti koja vas čekaju da doživite šarm i jednostavnost. Ako netko ima priliku posjetiti Phraea Ne propustite provjeriti.
"atrakcije"