9 mjesta za posjetiti u Trangu Odlično mjesto za prijavu Zabavno putovanje punog okusa

Pročitajte 6,537

Preporučeno 9 Putovanje u Trang 2564 Tu su sva mora, planine, špilje i važne znamenitosti. lijepo se prijaviti Jamstvo da je putovanje u redu. Uživajte sigurno u cijelom putovanju.

Trang, još jedna provincija na jugu u koju vrijedi putovati. Grad je lijep, miran, bez gužve. To je čar zbog kojeg mnogi ljudi žele jednom doći i doživjeti Trang. Ovdje postoje brojne turističke atrakcije. Uopće nisu alergični na druge provincije. Postoje more, planine, špilje i turističke atrakcije koje su važne znamenitosti. Pratimo nas da fotografiramo i prijavimo se. Vrlo je pogodan za ljude koji vole putovati na hladan način. Ali ako još uvijek netko ne može zamisliti odlazak u Trang Kamo ćete putovati danas? U Trangu imamo 9 mjesta za posjetiti. Odlično mjesto za prijavu Zabavno putovanje punog okusa Uvedimo. Gdje će biti? Idemo vidjeti.


1. Kantang željeznička stanica

Željeznički kolodvor Kantang Željeznička stanica na kraju Južne željeznice u Andamanskom moru. Zgrada je podijeljena u 2 dijela: privatna zgrada i platforma. Na pročelju zgrade nalazi se trijem nadstrešnice, ukrašen kutom stupova s ​​tradicionalnim jedinstvenim uzorkom još od vladavine kralja Rame VII. Dvorana ima drvenu ogradu ograde. slatkim malim pločama vrata kako bi prostor podijelili u proporcije Sa stražnje strane zgrade nalazi se platforma s odvojenim dvoslivnim krovom. po stupovima Platforma je ukrašena ažurnim drvenim nosačima koji se stapaju sa zgradom. Riječ je o željezničkoj stanici koja je posebno lijepa. Stoga je najavljeno da se registrira kao Drevne ruševine provincije Trang

Adresa: Na Khai Road, podkrug Kantang, okrug Kantang, provincija Trang

Radno vrijeme - zatvaranje: svaki dan od 08.00:16.30 do XNUMX:XNUMX.

Broj telefona: 075-251-015

Web stranica: -

Facebook: -


2. Vozite se tuk-tukom sa žabljom glavom da vidite stari grad

glava žabe tuk tuk Jedinstvena lokalna vozila Tranga koji će nas odvesti da hladnoću vidimo ljepotu grada plaćanjem karte prema udaljenosti Ili bilo tko tko želi putovati privatno, može unajmiti cjelodnevni izlet. Može dopustiti vozaču da preporuči glavne atrakcije U gradu ili možemo odlučiti svratiti kako želimo. Dopustite mi da vam kažem da svatko tko dođe u Trang City ne smije propustiti tuk-tuk s žabljom glavom.

Adresa: u blizini željezničke stanice, provincija Trang

Radno vrijeme - zatvaranje: svaki dan

Broj telefona : -

Web stranica: -

Facebook: -


3. Špilja Khao Chang Hai

Izgubljena špilja Khao Chang Najbolja mjesta za posjetiti u Trangu To je velika špilja duljine 850 metara. U njoj se nalazi 6 malih i velikih špiljskih dvorana, poput Tham Tuad Chaihana, Krokodilove palače, špilje Petch Plai Phaya itd. Vrhunac ne smijete propustiti. Špilja Phlai Phet sa stalagmitima i stalaktitima koji su još uvijek vrlo cjeloviti Pored istraživanja ljepote dobiti i uzbuđenje koje se razlikuje od ostalih špiljskih dvorana Budući da je staza koja vodi do špilje vrlo mračna i treba joj samo svjetiljku. Svatko tko je avanturist želi ići u avanturu. Preporučeno za posjet ovdje.

Adresa: Nakit Na Muen Si, okrug Na Yong, provincija Trang

Radno vrijeme - zatvoreno: ponedjeljak - petak, otvoreno od 13.00:17.00 - 09.30:17.00, subota - nedjelja. i na državne praznike, otvoreno od XNUMX - XNUMX

Broj telefona: 075-299-551

Web stranica: -

Facebook: -


4. Utopio se

Khao je potonuo u šumi, još jednoj neviđenoj atrakciji provincije Trang. Zove se Šuma Khao Sanam jer je ova planina zaklonjena velikom šumom mangrove. Kao da se utapao u šumi. što ako se nalazi u daljini, neće se stvarno vidjeti Dođite ovdje, dobit ćete najljepši pogled na plodnu šumu mangrove u 360 stupnjeva s morem u pozadini. a također mogu vidjeti i otoke koji ga lijepo okružuju

Adresa: Ban Nam Rap, podkrug Bang Sak, okrug Kantang, provincija Trang

Radno vrijeme - zatvaranje: svaki dan

Broj telefona : -

Web stranica: -

Facebook: -


5. Otok Libong

Koh Libong najveći je otok provincije Trang. Smješten u okrugu Kantang, provincija Trang, najveći je izvor morske trave u zemlji. koja je hrana dugonga To je također mjesto za razgledavanje raznih vrsta morskih ptica, a krajolik plaže je prekrasan. Stoga je ovo mjesto poput malog raja za one koji vole ići na more.

Adresa: Podokrug Koh Libong, okrug Kantang, provincija Trang

Radno vrijeme - zatvaranje: svaki dan

Broj telefona : -

Web stranica: -

Facebook: -


6. Koh Kradan

Koh Kradan je otok s najljepšim plažama Trang mora. Ovdje je pješčana plaža bijela i glatka poput praha, bistra i lijepa morska voda. Plaža ispred mjesta zaštitne jedinice Postoje plitki koraljni grebeni koji se protežu u dugu liniju poput moždanih koralja, koralja staghorna. Crveni trn mekani koralji i razne vrste riba A ispred plaže je i vrlo lijepo mjesto za promatranje izlaska sunca. Možete vidjeti Koh Mook, Koh Waen, Koh Chuak, Koh Ma, sve do Koh Hai-a. S ove plaže postoji pješačka staza za razgledavanje drugih otočnih plaža, poput plaže Ao Chong Lom, oko 800 metara od ureda jedinice na zapadnoj strani otoka. Zalazak sunca može jasno vidjeti Koh Rok.

Adresa: Podokrug Koh Libong, okrug Kantang, provincija Trang

Radno vrijeme - zatvaranje: svakodnevno od 08.30:17.00 do XNUMX:XNUMX.

Broj telefona: 075-203-308

Web stranica: -

Facebook: -


7. Smaragdna špilja (Koh Mook)

Smaragdna špilja je špilja smještena na zapadnoj obali Koh Mooka. To je prekrasna špilja usred mora. Poznati Trang. Turisti koji putuju do mora Trang. neće propustiti izlet u posjet Smaragdnoj špilji Što se na Tajlandu smatra neviđenim od ulaza u špilju, mala je rupa. visoko iznad razine vode dovoljno da brod može proći Ili morate plivati ​​ako ima puno vode, na udaljenosti od 80 metara na ulazu u špilju Saeng Izvana se odražava s vodom unutar špilje, čineći da voda djeluje smaragdno zeleno. Po prirodi izgleda neobično i izuzetno lijepo. prilikom napuštanja usta špilje S druge strane vidjet ćete čistu bijelu pješčanu plažu okruženu strmim liticama, a ovoj špilji Morakot može se pristupiti samo za vrijeme oseke.

Adresa: Podokrug Koh Libong, okrug Kantang, Trang

Radno vrijeme - zatvaranje: svaki dan

Broj telefona: 075-829-967

Web stranica: -

Facebook: -


8. Koh Chuak - Koh Waen

Koh Chuak - Koh Waen je mali otok smješten jedan pored drugog. To je vapnenačko brdo s liticama oko otoka. Struje su jake, pa se ronjenje mora držati užeta kako bi se podržalo. sve dok nije postao izvor imena Ovo područje je još jedna lijepa točka ronjenja. Ronioci će se moći diviti ljepoti sedmerobojnih mekih koraljnih grebena. uključujući koralj i šarene anemone

Adresa: Smješten u nacionalnom parku Hat Chao Mai, podruk Ko Libong, okrug Kantang, provincija Trang

Radno vrijeme - zatvaranje: svaki dan

Broj telefona : -

Web stranica: -

Facebook: -


9. Tham Le Khao Kop

Tham Le Khao Kop, prirodna atrakcija unutar špilje, ima stalagmite i stalaktite na udaljenosti od 4 kilometara.Tham Le Khao Kop kroz njega prolazi podzemni vodeni kanal. Morate koristiti čamac za krstarenje niz rijeku da biste ušli unutra. vidjeti lijepe stalaktite i stalagmite koja se također formirala stijene unutar špilje Jedno od čuda koje je dobio Tajland Neviđeni nalazi se u posljednjoj špilji koja to ne može Možete hodati jer morate Obiđite špilju ležeći na brodu približno 800 metara, iako je to samo kratka udaljenost. To je razdoblje uzbuđenja. Stvorite uzbuđenje i tajni strah za turiste, ne manje. Jer su u nekom trenutku lice i tijelo gotovo pričvršćeni za zid špilje. sudarit će se

Adresa: Podokrug Khao Kop, okrug Huai Yot, provincija Trang

Radno vrijeme - zatvaranje: svakodnevno od 08.00:17.00 do XNUMX:XNUMX.

Broj telefona : -

Web stranica: -

Facebook: -

Kako stojite s 9 mjesta koja treba posjetiti u Trangu? Odlično mjesto za prijavu Zabavno putovanje punog okusa koje okupljamo, svako lijepo mjesto za posjetiti Tko ima priliku posjetiti Trang? Pravo da vam kažem, ne propustite.


Rezervirajte jeftini hotel u Trangu
"atrakcije"