8 mjesta za posjetiti u Lopburiju, do kojih je lako doći, u blizini Bangkoka

Pročitajte 2,196

Preporučeno 8 Atrakcije u Lopburi 2564 Putujte u različitim stilovima u blizini Bangkoka Samo vozi auto i bit ćeš tamo. Navečer možete ići i na jednodnevni izlet.

Krenite na putovanje u Lopburi Grad pun povijesti A postoje drevna mjesta koja i danas ostavljaju tragove da bi se vidjeli. To je također grad koji ima velike atrakcije kao što je Khao Wong Phrachan. i polja suncokreta koja je cvjetala u punom cvatu, pjenušavo zlato I ne samo to, Lop Buri ima i mnoštvo drugih zanimljivih mjesta za posjetiti. i vrlo lijepo za posjetiti Ako još uvijek netko ne može shvatiti kamo Lopburi mora ići danas Želio bih se prijaviti da dovedem svoje prijatelje kako bi upoznali atrakcije u provinciji Lopburi. Ako ste spremni, idemo.


1. Phra Prang Sam Yot

Phra Prang Sam Yot, arheološko nalazište i jedno od važnih povijesnih i arheoloških nalazišta u provinciji Lopburi Odlikuje se arhitekturom kmerskog zamka u Bayon umjetnosti. Tu je lateritska struktura ukrašena štukaturom. To je prang dvorac u nizu od 3 slike Bude u doba vladavine kralja Naraija Velikog. Smatra se još jednom atrakcijom koja dolazi u Lopburi i mora je posjetiti i odati počast. za prosperitet života

Adresa: Podokrug Tha Hin, okrug Mueang Lop Buri, Lop Buri

Radno vrijeme - zatvaranje: svakodnevno od 8.30:17.00 do XNUMX:XNUMX.

Broj telefona : -

Web stranica: -

Facebook: -


2. Palača Narai Ratchaniwet

Palača Narai Ratchaniwet ili palača Narai, još jedno važno mjesto provincije Lopburi. Nekad je to bila palača u kojoj je bio kralj Narai Veliki Molimo vas da ga sagradite u gradu Lopburi kako biste ga ustupili gradu Lopburi. postati još jedan glavni grad Arhitektonske značajke palače Narai Ratchaniwet To je tajlandsko-zapadni stil umjetnosti, lijep i šarmantan, različit od ostalih drevnih palača. Sada je to muzej koji se koristi za izlaganje starina. i povijesne slike povezane

Adresa: Sorasak Rd., Podokrug Tha Hin, okrug Mueang, provincija Lopburi

Radno vrijeme - zatvaranje: svaki dan

Broj telefona: 036-411-458

Web stranica: -

Facebook: -


3. Spomenik kralju Naraju Velikom

Kralj Narai Veliki spomenik Smješten u srcu kruga Thepsatri. ili kako zovu seljani Veliki krug Phra Narai To je kip u stojećem položaju. okrenuo lice prema istoku Desnom je rukom držao svjetlo mača. i iskoračio malo lijevom nogom lijevana u crni metal i upola je manji od stvarnog Gospodara Ljudi iz Lopburija jako se počašćuju kraljem Naraijem Velikim. Svatko tko posjeti Lopburi trebao bi posjetiti jednom u životu.

Adresa: Podokrug Tha Hin, okrug Mueang Lop Buri, provincija Lop Buri

Radno vrijeme - zatvaranje: svaki dan

Broj telefona : -

Web stranica: -

Facebook: -


4. Hram Khao Wong Phrachan

Khao Wong Moon To je najviša planina u provinciji Lopburi. i poznati čine ljude upoznatima s Lopburijem U podnožju brda je Wat Khao Wong Phrachan. Do vrha planine ima 3,790 stepenica, duljine 1,680 metara, a uz to postoji još 180 stepenica za uspon. Ukupno je gore najmanje 4,000 stepenica, a putovanju treba oko 2-3 sata s obje strane ceste.s složenim šumama Udaljenost ima nagib Čim dođete na vrh planine, moći ćete vidjeti krajolik odozdo koliko god možete vidjeti.

Adresa: Podokrug Huai Pong, okrug Khok Samrong, provincija Lop Buri

Radno vrijeme - zatvaranje: svaki dan

Broj telefona: 096-720-5870

Web stranica: -

Facebook: facebook.com/Wat Khao Wong Phrachan - hram KhaowongPhrachan


5. Pa Sak Jolasid brana

Pa Sak Jolasid brana To je najduža zemljana brana za čuvanje vode na Tajlandu pod kraljevskom inicijativom kralja Rame IX, izgrađena za skladištenje vode i rješavanje problema s poplavama. Također je glavna turistička atrakcija provincije Lopburi. Postoji prekrasan vidikovac. uz rezervoar Postoji muzej za koji bismo mogli učiti i učiti, a najposebniji je plutajući vlak. posjetiti tijekom mjeseca studenog - siječnja vlakom iz Bangkoka koji će se zaustaviti na vidikovcu iznad brane Pa Sak Daje osjećaj kao da vlak plovi vodom. I uzbudljivo i razgledavanje prekrasnog krajolika.

Adresa: Ban Kaeng Suea Ten, podruk Nong Bua, okrug Phatthana Nikhom Lopburi

Radno vrijeme - zatvaranje: Svaki dan 08.00 - 20.00

Broj telefona: 036-494-243

Web stranica: -

Facebook: -


6. Vodopad Wang Kan Lueang

Vodopad Wang Kan Lueang Jedini vodopad u provinciji Lopburi. Uzvodno je mnogo velikih izvora podzemne vode. dižući se iz potoka maslina Voda u potoku je bistra. plavkastozelena poput smaragda uzrokovane kreativnom prirodom Važno je da vode ima tijekom cijele godine. U bilo koje godišnje doba možete putovati da se rashladite. Postoji i nekoliko velikih i malih stabala koja pokrivaju okolno područje. učiniti atmosferu sjenovitom Pogodno za izlet i opuštanje.

Adresa: Podokrug Tha Din Dam, okrug Chai Badan, provincija Lopburi

Radno vrijeme - zatvaranje: svakodnevno od 07.00:17.00 do XNUMX:XNUMX.

Broj telefona: 086-810-3413

Web stranica: -

Facebook: -


7. Polja suncokreta na djedovoj farmi

Polje suncokreta na djedovoj farmi Prvo polje suncokreta koje većina turista putuje da vidi ljepotu. Jer ovdje je već dugo polje suncokreta s provincijom. Stalni je razvoj i širenje opsega marketinga. Polje suncokreta na djedovoj farmi Zasađeno na površini od 20 rai s prekrasnim cvjetovima o kojima se dobro brine i održava. zajedno sa savršenim okolnim krajolikom Usred polja nalazi se vjetrenjača kao orijentir. Bez obzira odakle fotografirate, sve izgledaju prekrasno.

Adresa: Podokrug Chong Sarika, okrug Phatthana Nikhom, Lopburi

Radno vrijeme - zatvaranje: svakodnevno od 06.00:19.00 do XNUMX:XNUMX.

Broj telefona: 081-947-2935

Web stranica: -

Facebook: facebook.com/ djed s farme suncokreta Prodaja klijavih sjemenki suncokreta


8. Ban Luang prima veleposlanike ili bana Wichayena

Ban Luang prihvaća veleposlanike ili bana Wichayena Smješten nedaleko od Phra Narai Ratchaniwet. U prošlosti je izgrađen da služi kao mjesto za smještaj veleposlanika koji su dolazili u posjet kralju Narai Velikom u Lopburi. Ovdje su boravili prvi ambasadori iz Francuske, koji su stigli 2228. Kasnije, kada je u službu došao Grk po imenu Constantine Phaulkon (Constantine Falcon) i dobio uslugu je imenovao da Chao Phraya Wichayen i dao je svoju rezidenciju na zapadnoj strani bana Luanga da primi veleposlanika. Trenutno su ostale samo ruševine bana Wichayena. koja je u ogradi Postoje vrata koja se otvaraju i zatvaraju. Unutra još uvijek možete vidjeti strukturu koji se mogu podijeliti u tri dijela: zapadni dio pretpostavlja se Rezidencija Phraya Wichayen i Thao Thong Kip Ma, središnje područje za koje se pretpostavlja da su zvonik i kršćanska crkva. a istočni dio pretpostavlja se Rezidencija veleposlanika To je još jedna povijesna znamenitost koju ne smijete propustiti.

Adresa: Wichayen Road, podokrug Tha Hin, okrug Mueang Lop Buri, provincija Lop Buri

Radno vrijeme - zatvaranje: Svaki dan, 08.30:17.0 - XNUMX:XNUMX (osim ponedjeljka - utorka).

Broj telefona: 036-411-458

Web stranica: -

Facebook: -

Klasificirano je kao 8 mjesta za posjetiti u Lopburiju. To je vrlo lijepo mjesto za posjetiti. Postoje atrakcije prepune zanimljive povijesti i prirodnih atrakcija. Može putovati tijekom cijele godine Što je najvažnije, blizu je Bangkoka. Odlazak na izlet ujutro i navečer može se ugodno obaviti.


Rezervirajte jeftini hotel u Lopburi.
"atrakcije"