13 mjesta za posjetiti u Phitsanuloku 2564, gradu od dva kwaia koji ima sve vrste atrakcija

Pročitajte 9,363

Preporučeno 13 Atrakcije Phitsanulok 2564  Dva grada koja vrijedi posjetiti Postoje atrakcije u raznim stilovima, hladne linije, avanturističke linije ne smijete propustiti.

Phitsanulok, grad Song Khwae, druga gradska provincija koju je lako posjetiti Bilo da se dolazi privatnim automobilom javni autobus ili uzeti avion Sve je ugodno. I to ne traje baš dugo Postoje razne turističke atrakcije. Sve stilove za putovanje u potpunosti. Postoje hramovi, drevna nalazišta, prekrasna priroda. Zabavne aktivnosti za motanje A također ćete moći doživjeti lijepu zajednicu i danas. Povest će prijatelje kako bi saznali više o ovom gradu s dvije kwai s 13 mjesta za posjet u Phitsanuloku. Morate doći i posjetiti. Pripremljeni u svakom raspoloženju, hladnom, avanturističkom, dopustite mi, moram doći !!


1. Wat Phra Sri Mahathat Woramahawihan

Wat Phra Sri Mahathat Woramahawihan Poznat i kao Wat Yai, nalazi se na rijeci Nan. Unutar hrama ima mnogo drevnih hramova. I stari viharn, prang i kraljevski viharn koji sadrži Veliki Budin Činarat. Najljepši kip Bude u zemlji Postoji i sjenovita atmosfera, hramom možete ugodno prošetati. U pokrajini postoji i suvenirnica. Postavite liniju za kupnju i držite se i rukama unatrag. Tko je posjetio grad Song Khwae, a nije došao na klanjanje u ovaj hram? za koju se smatra da nije stigla

Adresa: 92/3 Phutthabucha Rd., Podruk Nai Mueang, okrug Mueang, provincija Phitsanulok

Radno vrijeme - zatvaranje: svaki dan od 6.30:18.00 do XNUMX:XNUMX.

Broj telefona: 055-251-649, 055-258-966

Web stranica: -

Facebook: facebook.com/Phra Phutthachinnarat


2. Wat Ratchaburana

Wat Ratchaburana nalazi se u srcu Phitsanuloka. Na obalama rijeke Nan Nasuprot Wat Phra Si Rattana Mahathat Woramahawihan (Wat Yai) drevni je hram u sklopu hrama ima arheološka nalazišta. Važne starine uključuju Chedi Luang Song Lanka. Brana Viharn Luang Por i ne samo drevno nalazište U hramu se nalazi i biljna parna soba koja lokalnom mudrošću komprimira začinsko bilje (miris kaffir limete) u sobu, stvarajući domaću atmosferu kakvu mnogi ljudi možda nikada prije neće doživjeti. Mjesto za posjetiti Phitsanulok koje bih vam preporučio da isprobate.

Adresa: Podokrug Nai Mueang, okrug Mueang Phitsanulok Pokrajina Phitsanulok

Radno vrijeme - zatvaranje: svaki dan od 06.00:18.00 do XNUMX:XNUMX.

Broj telefona: 055-258-972

Web stranica: -

Facebook: facebook.com/Wat Ratchaburana Phitsanulok


3. Hram Chulamanee

Wat Chulamani, smješten 5 kilometara od grada Phitsanulok, drevni je hram. Unutar hrama nalaze se važni drevni spomenici poput replike Budinog otiska i kamenih natpisa. koji kralj Narai Veliki molim te izmisli Tu je i važna stvar koja ima visoku umjetničku vrijednost, a to je mali kmerski prang od lateta. Prednja strana izrađena je u tri-muk stilu. postavljen na troslojnu podlogu Ukrašen prekrasnim uzorkom štukature od labuda. To je nešto od velike umjetničke vrijednosti.

Adresa: Podokrug Tha Thong, okrug Mueang Phitsanulok, provincija Phitsanulok

Radno vrijeme - zatvaranje: svakodnevno od 08.00:17.00 do XNUMX:XNUMX.

Broj telefona: 055-321-641

Web stranica: -

Facebook: facebook.com/Wat Chulamanee


4. Nacionalni park Phu Hin Rong Kla

Nacionalni park Phu Hin Rong Kla Jedno od popularnih mjesta za posjetiti u Phitsanuloku Odredište je za turiste koji žele doživjeti prirodu izbliza. Ovdje vlada dobra atmosfera, cool, može putovati tijekom cijele godine. Na raspolaganju su smještaj i kampovi.Park ima mnogo zanimljivih povijesnih priča. A mora se posjetiti mnoga mjesta koja treba posjetiti, poput vidikovca Lan Hin Pum, Lan Hin Taek, Pha Chu Thong itd.

Adresa: 125 Moo 10, Tambon Noen Perm, okrug Nakhon Thai, provincija Phitsanulok

Radno vrijeme - zatvaranje: svaki dan od 06.00:18.00 do XNUMX:XNUMX.

Broj telefona: 081-596-5977

Web stranica: -

Facebook: facebook.com/ Nacionalni park Phu Hin Rong Kla - Nacionalni park Phu Hin Rong Kla


5. Ban Mung, Noen Maprang

Idite do Noena Mapranga Iskusite put zajednice s ljupkim ljudima u Ban Mungu, Noen Maprangu, još jednom vrlo popularnom turističkom odredištu Budući da je ovdje atmosfera dobra, ima polja riže, šuma i neobično šiljastih planina. Unutra se nalaze smještaj u domaćem stilu. da se seljani otvore za sve da se opuste Postoji smisao za fotografiranje Prošećite ili e-tak automobilom udišite hladni zrak. Izvrsni su vrhunci poput cvjetnih polja, slapova i špilja u kojima će se navečer pokazati veliko jato šišmiša prije ulaska u gnijezdo. Tko se želi opustiti na jednostavan način? Dođite ovamo sigurno, nećete biti razočarani.

Adresa: Područje Ban Mung, okrug Noen Maprang Pokrajina Phitsanulok

Radno vrijeme - zatvaranje: svaki dan

Broj telefona : -

Web stranica: -

Facebook: facebook.com/here Okrug Noen Maprang Pokrajina Phitsanulok


6. Razgovarajte vodopad Trakan

Razgovarajte s vodopadom Trakan Smješteno je u Nacionalnom parku vodopada Chat Trakan. Veći dio područja čine listopadne šume i visoke planine. Izvor je i mnogih važnih rijeka. Vodopad Chat Tra ima ukupno 7 razina. Na svakom katu nalazi se simpatično ime poput Maliwana, Kannikara, Karaketa, Yi Sutheta, Ket Muanga, Rueangyota i Rojana. Svaka razina ima drugačiju ljepotu rijeke. Za hlađenje postoji bazen za kupanje. Tko voli putovati na zabavan način, moram reći da moram ići.

Adresa: 3 Ban Pak Rong, Chat Trakan Subdistrict, Chat Trakan Distrikt, provincija Phitsanulok

Radno vrijeme: Svaki dan ponedjeljak-petak 6.00: 16.30-8.30: 17.00, sub-ned XNUMX-XNUMX: XNUMX

Broj telefona: 055-316-782, 055-237-028

Web stranica: -

Facebook: facebook.com/Chat Nacionalni park Vodopad Trakan Namtok Chat Trakan


7. Vodopad Kaeng Sopha

Vodopad Kaeng Sopha Smješteno je u nacionalnom parku Thung Salaeng Luang uz rijeku Wang Thong izvan ceste Lom Sak. To je najveći vodopad u provinciji Phitsanulok, visok oko 40 metara, s ukupno 3 razine. Vrh izgleda poput velike kamene ploče preko vode. Ispod su posvuda razbacane male stijene. Tijekom kišne sezone, mutna voda slapa Kaeng Sopha teći će tako silovito da je nemoguće plivati. Tijekom zime i ljeta, rijeka će se smanjivati ​​u intenzitetu sve dok se jasno ne vide 3 sloja vodopada Kaeng Sopha. Posjetitelji se mogu spustiti stepenicama do vidikovca ispred vodopada kako bi cijenili ljepotu u cijelosti.

Adresa: Autocesta br. 12 (nalazi se na ruti Phitsanulok - Lom Sak na km 71 - 72

Radno vrijeme - zatvaranje: svakodnevno od 06.00:16.30 do XNUMX:XNUMX.

Broj telefona: 055-252-742-3

Web stranica: -

Facebook: -


8. Vodopad Kaeng Song

Vodopad Kaeng Song je vodopad koji karakteriziraju mnogi veliki i mali brzaci. blokirajući put do rijeke Khek dok se ne stvori prekrasan vodopad Tijekom kišne sezone struja će teći jače. i tamno dok ne porumeni. dakle nije pogodno za plivanje Ali postoji i zabavna aktivnost za šetnju, to je rafting. i uzbudljivo i zabavno Uz to, uz cestu u blizini vodopada Kaeng Song Na raspolaganju su i restorani i kafići.

Adresa: Duž autoceste br. 12, km. 45, Ban Kaeng Song, okrug Wang Thong, provincija Phitsanulok

Radno vrijeme - zatvaranje: svaki dan

Broj telefona: 055-252-742

Web stranica: -

Facebook: facebook.com/ Vodopad Kaeng Song


9. Rafting Kaeng Hai

Još jedno cool mjesto u provinciji Phitsanulok. Rafting Kaeng Hai U Kaeng Hai-u ovo je veliko ležište okruženo zelenim šumama, atmosfera je prohladna i ugodna. Usred vode nalazi se drveni rafting. Možete sjesti i rashladiti se i uživati ​​u prekrasnom pogledu privatno i jesti ukusnu hranu. s obje tajlandske hrane Začinjena sjeveroistočna hrana Svatko tko traži mjesto za hlađenje Dođite na Kaeng Hai Rafting, sigurno će vam se svidjeti.

Adresa: Akumulacija Kaeng Hai, podruk Nong Ka Thao, okrug Nakhon Thai, provincija Phitsanulok

Radno vrijeme - zatvaranje: svakodnevno od 9.00:18.00 do XNUMX:XNUMX.

Broj telefona : -

Web stranica: -

Facebook: Rafting na Kaeng Hai Odrasli hipiji


10. Proćelav je

Khao Pok Lon ili greben Nakhon Chum Najbolja mjesta za posjetiti u Phitsanuloku Malo selo usred vrlo hladne doline. zimi Turisti vole ići na odmore i spavati u domovima kako bi iskusili hladno vrijeme. i prošetajte do osvajanja vrha kako biste vidjeli izlazak sunca u magli Tko voli putovati? Budući da sam lovac na morsku maglu, moram reći da moram ići.

Adresa: Podokrug Nakhon Chum, okrug Nakhon Thai, provincija Phitsanulok

Radno vrijeme - zatvaranje: svaki dan

Broj telefona: 055-009-808

Web stranica: -

Facebook: facebook.com/Khao Po Klon


11. Nacionalni park Thung Salaeng Luang

Nacionalni park Thung Salaeng Luang To je jedini izvor savane šume na sjeveru koji je još uvijek plodan. Većina područja je otvoreni travnjak. Duž rute usjeći će mješovitu šumu. pun šarenog cvijeća prošarano s dvije borove šume obilje prirode Uzrokovanje mnogih turističkih atrakcija poput vodopada Kaeng Song, vodopada Kaeng Sopha, vodopada Poi, Thung Nang Phaya itd. Park je otvoren za posjet i noćenje u listopadu-studenom svake godine. što odgovara zimskoj sezoni za kišnu sezonu od lipnja do listopada doživjet će atmosferu bujne i svježe šume

Adresa :

Radno vrijeme - zatvaranje: Svakog dana 08:30 - 16:30 sati.

Broj telefona: 088-756-4940

Web stranica: -

Facebook: facebook.com/Nacionalni park Thung Salaeng Luang - Nacionalni park Thung Salaeng Luang


12. Kaeng Lam Khek

Uživajte u zabavi uz aktivnosti gumenog čamca usred rijeke Khek. izazovne aktivnosti i Phitsanulok atrakcije gdje će turisti imati avanturu s vijugavom rijekom i otoke koji zrače uzbuđenjem Počnimo s jednostavnim da bismo dobili vrisak. do najveće poteškoće koja zahtijeva posebnu stručnost. Uobičajenom rutom raftinga na rijeci Khek udaljenost je 8 kilometara i traje oko 2-3 sata, ovisno o jačini struje.

Adresa: Autocesta br. 12 (između podgrađa Kaeng Sopha i podokruga Wang Nok Aen

Radno vrijeme - zatvaranje: svakodnevno od 08.30:13.30 do XNUMX:XNUMX.

Broj telefona : -

Web stranica: -

Facebook: -


13. Narodni muzej narednika Thaweea

Narodni muzej narednika Thaweea Turističke atrakcije Phitsanulok koje su došle učiti povijest i lokalna mudrost teritorije Song Kwae Posjetite cestu Wisut Kasat, gdje je "Narodni muzej narednika Thaweea" smješten kod "vodnika dr. Tawee Buranakheta", vještog majstora u Podružnici narednika, u Narodnom muzeju narednika Thaweea. su prikupili lokalne predmete za domaćinstvo što je alat za život seljana u prošlosti Bez obzira radi li se o malom ili velikom komadu, sve je pohranjeno. To se može nazvati povijesnim blagom i tajlandskom mudrošću koja ima sve.

Adresa: 26/138 Wisut Kasat Road, podruk Nai Mueang, provincija Mueang Phitsanulok

Radno vrijeme - zatvaranje: svakodnevno od 08.00:16.30 do XNUMX:XNUMX.

Broj telefona: 055-212-749

Web stranica: -

Facebook: facebook.com/Sergeant Thawee Folk Museum Phitsanulok

Kako stojite sa svih 13 mjesta koja treba posjetiti u Phitsanuloku? koje okupljamo klasificiran kao sekundarni grad Vrlo je atraktivan i šarmantan. Još jedna provincija koja ima sve Tko želi doživjeti grad Song Kwai i diviti se prekrasnoj prirodi Ne propustite provjeriti.


Rezervacija hotela u Phitsanuloku Hotel Phitsanulok
"atrakcije"