10 mjesta za posjetiti u Lampangu koja ne smijete propustiti.

Pročitajte 6,031

Krenite gradom konjske zaprege s 10 Lampang Travel 2021 Morate posjetiti da biste se prijavili. mnoge turističke atrakcije raznih stilova To je čar zbog kojeg su svi fascinirani i žele doći na ovo mjesto.

Lampang ili grad konjskih zaprega ili Nakhon Lampang je još jedna pokrajina s fascinantnim kulturnim, prirodnim i umjetničkim atrakcijama. Postoji i priča o dugoj staroj povijesti. Hramovi u arhitektonskom stilu Lanna Pješačka ulica koja presijeca klasične kuće. i čista priroda imaju ukusnu hranu imati jednostavan način života Neka Lampang postane jedinstveni grad kakav nema nijedan drugi. Osim toga, Lampangove atrakcije imaju i mnogo zanimljivih atrakcija, uključujući planine, vodopade, vruće izvore i stare hramove koji su šarmantni, zbog čega svi danas žele doći i opustiti se ovdje. Imamo 10 mjesta za posjetiti u Lampangu za preporučiti. Dopustite mi da vam kažem da prilikom posjeta Lampangu to ne biste smjeli propustiti. Osim putovanja imamo i 10 smještaja u Lampangu, super šik, dobra atmosfera, prespavajte cijelu noć Neka vas prijave i prijatelji.


1. Wat Phra Taj Lampang Luang

Wat Phra Taj Lampang Luang Sveto drevno mjesto koje je neprocjenjivo za stanovnike provincije Lampang. Unutar hrama sastoji se od stare arhitekture i mnogih zgrada koje su još uvijek lijepe, poput Phra That Chedi. Veliki chedi s kombinacijom chedija u Lanna stilu i chedija u Lanka stilu, luk kipa Bude unutar kojeg se pojavljuje u sjeni relikvija i viharna natrag. gdje je zabranjeno posjećivanje žena i hram Nam Taem Drevni hram sjevera itd., A ovaj hram također sakuplja razne starine. koje je vrlo teško pronaći uključujući i svetište "Phra Kaeo Don Tao" (Phra Kaew Morakot), poznata Budina slika u Lampangu u položaju meditacije. To je umjetnost u stilu Lanne izrezbarena zelenom žadom.

Adresa: 271 podrazdio Lampang Luang, okrug Ko Kha, provincija Lampang

Radno vrijeme - zatvaranje: svakodnevno od 7.00:17.00 do XNUMX:XNUMX.

Broj telefona : -

Web stranica: -

Facebook: facebook.com/Wat Phra That Lampang Luang, okrug Koh Kha, provincija Lampang


2. Wat Chaloem Phrakiat Phra Chom Klao Rachanuson

Chaloem Phrakiat Phra Chom Klao Rachanuson hram izvorno nazvan "Wat Phra Phutthabat Pu Pha Daeng" je hram usred planina s pogledom na prekrasan pogled od 360 stupnjeva. Na vrhu planine nalazi se mala bijela pagoda poredana visoko na nebu. Štoviše, ovaj je hram i mjesto na kojem je ugrađen Budin otisak. Ako turisti imaju priliku doći u ovaj hram, ne propustite doći na klanjanje i klanjanje za prosperitet života.

Adresa: selo Thung Thong, selo br. 7, Jae Hom Mueang Nuea Rd., Podokrug Wichet Nakhon, okrug Jae Hom, provincija Lampang

Radno vrijeme - zatvaranje: svakodnevno od 7.30:16.00 do XNUMX:XNUMX.

Broj telefona: 062-264-9928

Web stranica: -

Facebook: Wat Chaloem Phrakiat Phra Chom Klao Rachanuson, provincija Lampang


3. Hram Sri Chum

Wat Si Chum, stari hram u Lampangu s prepoznatljivim obilježjem dizajniranim u burmanskom stilu. obje djelomično Phra That Chedi, Preah Vihear, Ubosot i luk vrata ukrašeni su rezbarenim uzorcima ploča od vrata od tikovine. Postoji priča koja govori o Buddhinoj povijesti kroz aktivnosti na zidovima unutar hrama. a unutar zlatnih relikvija nalazi se i mjesto gdje se nalaze Budine relikvije koja se štuje naroda provincije Lampang

Adresa: 211 Thipwan Road, podruk Wiang Nuea, okrug Mueang Lampang, Lampang

Radno vrijeme - zatvaranje: svakodnevno od 06.00:18.00 do XNUMX:XNUMX.

Broj telefona: 054-223-769

Web stranica: -

Facebook: -


4. Wat Selarat Papphataram

Wat Selarat Papphataram ili poznat kao Hram Lai Hin Luang To je važan drevni hram provincije Lampang star stotinama godina. s prekrasnom arhitekturom u stilu lannskog budizma Ukrašeni prekrasnim uzorcima na cijeloj stražnjoj strani, posebno sljemenjak i luk vrata cigle su i gips ukrašeni životinjama u pravom Lanna art stilu. Unutar viharna, osim što ima glavnu sliku Bude, nalazi se i kip Phra Maha Kesara Panyo Phikkhu u prirodnoj veličini. koji je isklesan vlastitim ručnim radom Uz to, chedi Wat Lai Hina izrađen je u umjetničkom stilu Lanna, koji sadrži Budine relikvije. Što se tiče trske u Rong Tamu, ona je i dalje Lanna umjetnost. To će reći, to je oblik poput velike trokutaste drvene daske, a zatim je šabloniran kako bi plutao u različitim oblicima, poput Nage, Hanumana i uzorka vinove loze.

Adresa: Moo 2, cesta Koh Kha-Napong, podkrug Lai Hin, okrug Koh Kha, provincija Lampang

Radno vrijeme - zatvaranje: svaki dan

Broj telefona : -

Web stranica: -

Facebook: -


5. Nacionalni park Chae Son

Nacionalni park Chae Son Popularna mjesta za posjetiti u Lampangu Tu je plodna šuma i izvor sliva. Ima jedinstvenu prirodnu ljepotu. Na istom se području nalaze slapovi i vrući izvori. Ima jedinstvenu prirodnu ljepotu. Na istom se području nalaze slapovi i vrući izvori. To je još jedna atrakcija koju treba posjetiti prilikom posjeta Lampangu.

 

Adresa: Podokrug Chae Son, okrug Mueang Pan, provincija Lampang

Radno vrijeme - zatvaranje: svakodnevno od 8.00:17.00 do XNUMX:XNUMX.

Broj telefona: 089-851-3355

Web stranica: -

Facebook: facebook.com/Chae Son National Park - Nacionalni park Chae Son


6. Gad Kongta

Kad Kong Ta drevno je tržište ljudi iz Lampanga prije više od stotinu godina. Smješten na rijeci Wang Osnovan je oko 2420. godine (vladavina kralja Rame V.) kao važno trgovačko središte. Tamo živi mnogo etničkih trgovaca, uključujući Tajlanđane, Burmance, Kineze i Zapadnjake, što je rezultiralo kulturnom integracijom. i jasno je pokazao konkretnu arhitekturu kuća u središnjem dijelu Tajlanda, kuća Lanna, kuća Burme, kineskih kuća i francuskih medenjaka. Svake subote i nedjelje dobavljači će donijeti proizvode na prodaju, bilo da se radi o lokalnim proizvodima, ručno izrađenim proizvodima, lokalnoj hrani. suvenir proizvodi itd.

Adresa: cesta Talat Kao, potkrug Suan Dok, okrug Mueang, provincija Lampang

Radno vrijeme - zatvaranje: subota - nedjelja 17.00 - 22.00

Broj telefona: 083-154-5834

Web stranica: -

Facebook: facebook.com/ šetajuća ulica, Kad Kong Ta, Lampang


7. Keramički muzej Dhanabadee

Još jedno što morate posjetiti u Lampangu je Keramički muzej Dhanabadee, podrijetlo prve zdjele s piletinom u Lampangu. Priča priču o osnivanju prve tvornice keramike. i demonstracija izrade tradicionalnih zdjela za piletinu i zdjela za piletinu. u modernom juktu i vrlo upućen u keramiku

Adresa: 32 Wat Chong Kham Rd., Subrabot Phrabat, okrug Mueang, provincija Lampang

Radno vrijeme - zatvaranje: Svaki dan od 9.00 do 16.30 sata.

Telefonski broj: 061-273-3344, 054-821-558 lok. 110, 103

Web stranica: -

Facebook: facebook.com/Museum Dhanabodi


8. Ban Pong Nak ili 32. muzej vojnog kruga

Ban Pong Nak ili 32. muzej vojnog kruga rezidencija su kralja Rame VII i kralja Rame IX. Kuća je sagrađena u klasičnoj europskoj arhitekturi. U grčkom razdoblju pomiješanom s tajlandskom arhitekturom, riječ je o dvokatnoj drvenoj zgradi s niskom platformom. Ban Pong Nak sada je dom 7. muzeja vojne oblasti, kampa Surasak Montri. U prizemlju je izloženo neko oružje korišteno tijekom Drugog svjetskog rata, a gornji kat simulira razne prostorije poput dvorane, simulirajući razne prostorije poput hodnika, funkcionalne sobe, spavaće sobe, stilske sobe itd. ujedno i prostorija za organiziranje emisije o slikama Pratu Phaa i prikazuje mnoge drevne fotografije, poput slike ženske haljine Lanna 9. godine.

Adresa: Unutar 32. vojne oblasti, kamp Surasak Montri, podrezij Pichai, okrug Mueang Lampang, provincija Lampang

Radno vrijeme - zatvaranje: svaki dan

Telefonski broj: 0-5422-5941-3 lok. 3318

Web stranica: -

Facebook: -


9. Ban Sao Nak

Ban Sao Nak, drevna kuća od tikovine stariji od 100 godina Izgrađena oko 2438. godine, drevna kuća od tikovine s burmanskom i lannskom umjetnošću. Stupova je 116. Još jedna značajka Ban Sao Naka je njegova jedinstvena Lanna arhitektura. Oko Ban Sao Naka nalazi se mnogo vreća riže Sao koje su otprilike iste dobi kao i kuća. i veliko stablo Saraphi starije od kuće oko 30 godina. Odražava način života, ukuse i tradiciju lokalnog naroda Lampang.

Adresa: 86 Ratwattana Rd., Podrazdio Tha Amo, provincija Lampang

Radno vrijeme - zatvaranje: svaki dan od 10.00:17.00 do XNUMX:XNUMX.

Broj telefona: 054-227-653, 086-910-7408

Web stranica: -

Facebook: facebook.com/Baan Sao Nak | Ban Sao Nak, Lampang


10. Zagrli farmu ovaca

Zagrli farmu ovaca Turistička atrakcija u Lampangu koja je postala nova znamenitost Lampanga. Unutar farme ovaca pronaći ćete ljupkost ovaca. Aktivnost hranjenja ovaca A ima i mnogo lijepih kutova za fotografije. Ovdje ima i hrane. poslužuju se pića Sa farme možete kupiti i suvenire poput kozmetike placente. Proizvodi za njegu kože duda Proizvodi od ovčjeg mlijeka, tkanine od ovčje vune

Adresa: 349 Moo 2, podokrug Wang Prao, okrug Ko Kha, provincija Lampang

Radno vrijeme: Svaki ponedjeljak - petak 8:30 - 19:00. Subota - nedjelja 8.30:19.00 - XNUMX:XNUMX.

Broj telefona: 083-945-5349

web stranica: www.hugyousheepfarm.com

Facebook: facebook.com/Zagrli te farma ovaca

Evo 10 mjesta koje treba posjetiti u Lampangu. da prilikom posjeta Lampangu ne propustite Mnogo je zanimljivih atrakcija. Tko voli putovati na bilo koji način? Sigurno će vas očarati šarm ovog grada s konjskim zapregama.


Rezervirajte jeftine hotele u Lampang.
"atrakcije"