19 mjesta za posjetiti u Phetchaburiju, zabavna putovanja sa svim stilovima

Pročitajte 4,197

Da uključim Atrakcije u Phetchaburiju 2564 Ne smijete to propustiti! Ako mislite na mjesta koja biste trebali posjetiti u blizini Bangkoka Vjerujte da bi provincija Phetchaburi trebala biti odredište mnogih ljudi. Budući da Phetchaburi ima mnogo zanimljivih i zanimljivih mjesta za posjetiti, uključujući lijepe hramove, plaže, palače i prirodne atrakcije poput mangrove šume, planine, a tu su i lijepi kafići. Tu je i prekrasan foto kutak. Smatra se provincijom koja ima sve vrste turističkih atrakcija i danas Okupili smo najbolja mjesta za posjetiti u Phetchaburiju za prijatelje koje bi trebali pratiti kako bi se prijavili. Ako putujete dok se ne umorite i ne želite jesti ukusnu hranu, imamo je. 10 restorana Phetchaburi, ukusno, zadovoljavajuće, stvarno cool, zadovoljava cijelu obitelj Dođite zajedno osjetiti ukus.


1. Plaža Cha-am

Plaža Cha-am udaljena je samo 41 kilometar od grada Phetchaburi. To je prekrasna plaža a vrlo je poznat u Phetchaburiju Na plaži se nalazi mnoštvo morskih restorana i smještaj na plaži. kao i zanimljive aktivnosti za turiste Opustite se, bilo da se vozite biciklom duž plaže, banana čamcima, skuterima i jahanjem oko plaže. Svake srijede plaža Cha-Am kampanjom će zatvoriti kišobrane različitih plaža kako bi turisti doživjeli pravu prirodu plaže Cha-Am.


2. Plaža Chao Samran

Plaža Chao Samran nalazi se u podrugu Hat Chao Samran. Okrug Mueang Phetchaburi Važno je mjesto za posjet Petchaburiju od prošlosti do danas. Široka je pješčana plaža, mirna atmosfera, ova plaža je turistička atrakcija koju je lijepo opustiti uz smještaj. U blizini je trgovina mješovitom robom. sposoban plivati U blizini se nalazi ribarsko mjesto.


3. Plaža Puek Tian

Plaža Puek Tian, ​​smještena u Tambonu, Puek Tian, ​​Amphoe Tha Yang, plaža je s bijelim pijeskom, prekrasnom, mirnom atmosferom. i ima izvrsno okruženje Pogodno za odlazak na odmor Vrhunac ovog mjesta su kipovi morskih leptira, Phra Aphai Mani, Sinsamut i sirene.To je poput reprodukcije scene iz epizode ove literature. Osim toga, područje plaže ima mnogo smještaja, trgovina, restorana i sadržaja.


4. Khao Wang

Još jedna važna atrakcija koja se smatra simbolom Phetchaburija je Khao Wang ili Phra Nakhon Khiri Povijesni park koji ima pagodu i čistu bijelu zgradu. To je drevno drevno nalazište Phetchaburi. Smješten na 92-metarskom vrhu brda, zanimljive stvari na Khao Wangu su kraljevske rezidencije, palače, hramovi i brojne građevine. Smješteno je na vrhu 3 velika brda zajedno.


5. Špilja Khao Luang

Špilja Khao Luang nalazi se na vrhu Khao Luanga. To je najveća i najvažnija špilja u Mueang Phetu. Unutar špilje nalazi se važna slika Bude. Vrhunac našeg posjeta Tham Khao Luangu je vidjeti sunčevu svjetlost koja se spuštala sa stropnog dimnjaka. Špilja se spušta na tlo dolje kao da je zasjao reflektor, stvarajući prekrasan i vrlo lijep prizor. Vrijeme kada će svjetlost najviše svijetliti je oko 9.30 -10.30 sati.


6. Palata Ban Gun ili palača Ban Gun

Doživite izuzetnu ljepotu Palača Ban Gun Izgrađena u doba kralja Chulalongkorna (Rama 5), ​​sa željom da se izgradi palača u europskom stilu. da se koristi kao gostionica tijekom kišne sezone Riječ je o velikoj dvokatnici s raznim sobama za hodanje i na gornjim i na donjim katovima, poput čekaonice, središnje dvorane, blagovaonice, strojarnice, strojarnice. Velika spavaća soba, itd., Svaka soba je jednostavno uređena. ali skriven pričama i ljepotom čak i ograda koja je građena u dvostrukoj spirali što je barokni umjetnički stil


7. Phra That Chimphli Phra Sethi Nawakoti, Wat Khoi

Religijsko mjesto gdje je visoko umijeće obrtnika Mueang Pheta ili poznato kao zanatlije deset moua budističko je umjetničko mjesto. jedini na svijetu Arhitektura Phrathata Chimpleea Izgleda drugačije i jedinstveno. Riječ je o četvrtastoj zgradi koja podsjeća na talisman kojim su zidovi zgrade ispunjeni. s posebnim znakovima Postoje slike Bude u 4 smjera, a na zadnjem katu smještene su Budine relikvije.


8. Wat Mahathat Worawihan

Važan je hram u povijesti umjetnosti i arheologiji. Postoje važna arheološka nalazišta, naime Phra Prang 5, bijeli vrhovi, izvanredne ljepote i jedinstvenosti. i dugo živi u Petchaburiju Unutar Phra Viharn Luang nalaze se prekrasni freske. i ugrađena je važna Budina slika, Sveti Otac Wat Mahathat.


9. Wat Koh Kaew Suttharam

Hram Koh Kaew Suttharam poznat i kao otočni hram Smješten u mjestu Tambon Tha Rap Okrug Mueang Phetchaburi U otočkim hramovima postoje mnogi drevni spomenici poput krematorija hrama Koh, Viharna, tri odaje, kapelice, a posebno se ističu drevni, najljepši i najvrjedniji freski u Phetchaburiju.


10. Wat Yai Suwannaram

Wat Yai Suwannaram ili Wat Yai, trećerazredni kraljevski samostan tipa Worawihan To je stari i vrlo važan hram provincije Phetchaburi. Izgrađena u razdoblju Ayutthaya To je prekrasno, posebno zidne slike u crkvi koje prikazuju Thep Chum Chum u umjetnosti Ayutthaya. Izrada Muang Pheta


11. Put proučavanja šume mangrove Laem Phak Bia

Laem Phak Bia Royal Initiative Project nalazi se u okrugu Ban Laem. Klasificiran je kao turistička atrakcija u Phetchaburi koja je primila veliku pažnju turista. Može posjetiti i naučiti o ekosustavima, bogatim šumama mangrove. To je također jedno od najvažnijih i najrjeđih mjesta za promatranje ptica. uz obje strane staze da prouči put mangrove prirode Posjetitelji mogu koristiti drveni most, dug oko 850 metara, i šetati prirodom do ušća.


12. Palača Maruekhathaiyawan

Palača Maruekhathaiyawan Klasična atrakcija Jedna je od važnih turističkih atrakcija provincije Phetchaburi. Izgrađena u vladavini kralja Rame VI, smještena je u podrugu Huai Sai Nuea, okrug Cha-Am, primijenjena je tajlandska kuća u dobroj atmosferi. razrađena arhitektura Pogledat će široki ili uski kut Svi oni pokazuju različito stajalište, shemu boja, strukturu i svaki element koji upada u oči. Morate snimiti fotografiju koju ćete čuvati u jednoj galeriji. koja je jednom doživjela ljepotu na ovom mjestu


13. Brana Kaeng Krachan

Rezervoar brane Kaeng Krachan nalazi se u nacionalnom parku Kaeng Krachan, veliko je slatkovodno jezero. Pogodno za slobodno vrijeme pogodan za opuštanje kampiranje Mnogo je aktivnosti poput ribolova i promatranja leptira, a najpopularnija je aktivnost brodom s dugim repom. možete vidjeti krajolik oko rezervoara Kaeng Krachan posebno navečer koja je Tijekom zalaska sunca atmosfera je vrlo lijepa.


14. Khao Phanoen Thung

Khao Phanoen Thung Smješten u Nacionalnom parku Kaeng Krachan. To je najviši vrh nacionalnog parka Kaeng Krachan. Smješten na 50 kilometara od ureda u parku, Khao Phanoen Thung je planina na oko 1,207 metara nadmorske visine i vrlo je lijepo mjesto za vidjeti more magle. Važno je što i more magle možete ići tijekom cijele godine.


15. Projekt Chang Hua Mun Royal Initiative

Projekt Chang Hua Mun, smješten u okrugu Tha Yang, rođen je iz brige Njegovog Veličanstva Kralja. koju Njegova visost ima za poljoprivrednike kako bi razvijali i promicali poljoprivrednu karijeru Uspjeti i moći uzdržavati sebe i svoju obitelj Dio ovog projekta dobili su seljani. Šira javnost, studenti, studenti dolaze učiti i raditi kao obitelj ili grupa. tako što ćete imati automobil koji će vas voditi po farmi s predavačem u svakom trenutku Otvoreno za gledanje od 08.30:18 do 00:XNUMX


16. Republika deva

Posjetite Phetchaburi u šik stilu koji je ujedno i zoološki vrt i zabavni park u marokanskom stilu. U zoni zoološkog vrta možete doći izbliza i osobno s mnogo različitih životinja, uključujući deve, flaminge, sedmobojne zebe. Nsun Conure papiga Patagonian Mara itd. U zabavnom parku postoje razne zabavne vožnje, uključujući Eagle Zipline, Flying Macaw, Drop Twist itd. Uz to postoje i zgrade. i zidova Dizajniran je i u marokanskom stilu. Smatra se šik foto kutkom. ne smije se propustiti


17. Sto godina kavana

Stogodišnja kavana Smješten u okrugu Mueang Phetchaburi Uz cestu koja vodi prema Bangkoku Kavana uređena u starinskom stilu, vintage stilu. Interijer trgovine ukrašen je drevnim starinama koje je teško pronaći. Trgovina je dvokatna starinska drvena kuća stara oko 2 godina. Unutar trgovine nalazi se otvoreni stil otvoren za primanje vjetra. U prizemlju je kafić koji prodaje hranu i piće, dok je na drugom katu prostor za sjedenje. uključujući i staro spremište


18. Natachom kava

kafić s pogledom na rižino polje Smješteno je usred prostranih rižinih polja. Usred polja riže nalazi se dugački drveni most. Koliba pored rižinih polja za sjedenje i opuštanje. Osim što se pruža pogled na polja zelene riže Tu je i palma, jedinstveno drvo Phetchaburi, kao pozadina za fotografiranje bijelih čaplja koje se mogu vidjeti posvuda na poljima riže. Postanite čar kafića usred polja u stilu Petchaburi.


19. Postoji kafić

Kavana na rijeci Phetchaburi koja je uređena u modernom stilu u kombinaciji s klasicima starog grada Petchaburija u ugodnoj atmosferi Uzmi hladan povjetarac uz vodu zasjenjena drvećem U klimatiziranoj sobi i na rivi postoje zone za sjedenje. i usred malog vrta Na meniju se ovdje nalaze samo pića i deserti, poput čaja, kave, kolača i pekara, koji imaju vrlo dobar okus.

Kako stojite sa svih 19 mjesta koja smo trebali posjetiti u Phetchaburiju i koje smo okupili? Stvarno je super i ima sve stilove. koji ima malo vremena ili bilo tko tko traži mjesto za posjetiti u blizini Bangkoka Dopustite mi da vam kažem da ako dođete posjetiti Phetchaburi, to vrlo odgovara na pitanje.


Rezervirajte jeftini smještaj u Phetchaburi.
"atrakcije"