16 mjesta za posjetiti u Chanthaburiju Kakva putovanja želite putovati? Vodopadi, mora, planine, imamo ih sve !!

Pročitajte 65,852

ažuriranje Chanthaburi atrakcije 2564 s raznim stilovima putovanja, uključujući slapove, mora, planine i povijesni turizam Može putovati tijekom cijele godine

Chanthaburi, sekundarni grad koji nije nedaleko od Bangkoka, može putovati tijekom cijele godine. Ovdje ima obilje prirodnih resursa. A tu su i mnoge zanimljive turističke atrakcije. obje povijesne atrakcije Prirodni parkovi, voćnjaci, planine, mora i slapovi, kao i važne znamenitosti. da svatko tko posjeti grad Chan Morate posjetiti radi prijave Dopustite mi da vam kažem da je svako mjesto danas vrlo zanimljivo posjetiti. Ne propustite ažurirati atrakcije Chanthaburi 2563. za prijatelje. Također imamo 9 smještaja u Chanthaburi 2564, morska zona i zona rive และ 9 restoran Chanthaburi razne ukusne jelovnike To vas čini toliko ovisnima da se morate vratiti opet Ostavimo i jedni druge. Ali gdje se ima slijediti?

1. Gledište Noena Thang Phaye

Vidikovac Noen Thang Phaya To je poznato stajalište Chanthaburi. Smješten na padini uz more u blizini plaže Khung Wiman i ušća Kung Kraben. Postoje prekrasni pogledi. Na vrhu brda možete vidjeti more gotovo 360 stupnjeva.Postoji cesta koja se vijuga duž plaže koja vodi do plaže Kung Wiman. Zaljev Khung Kraben, ogromno prostranstvo i Laem Sadet na suprotnoj strani na ušću zaljeva Tijekom zalaska sunca kontrast će s prekrasnim morem. Svatko tko posjeti Chanthaburi Ne propustite. Svratite da fotografirate prilikom prijave.

Adresa: Ban Tha Klang, Moo 7, cesta Chalerm Burapha Chonlathit, podokrug Sanam Chai, okrug Na Yai Am, provincija Chanthaburi

Radno vrijeme - zatvaranje: svaki dan, cijelo vrijeme

Broj telefona : -

Web stranica: -

Facebook: -

2. Plaža Chao Lao

Plaža Chao Lao plaža je koju ne smijete propustiti prilikom posjeta Chanthaburi. Jer tu je prekrasno more, bistra voda i tiha i mirna atmosfera. Turisti popularno sjede i uživaju u krajoliku i opuštaju se od stresa. Prošećite hladnim povjetarcem među sjenovitim pod velikim i malim kokosovim stablima koji okružuju plažu. Tu je i još jedna sjajna karakteristika, restorani s morskom hranom koji okružuju plažu. uz upotrebu svježih sastojaka za kuhanje do mile volje po pristupačnoj cijeni Bilo da se radi o škampima, rakovima, lignjama ili brancinima itd.

Adresa: Cesta Chalerm Burapha Chonlathit, podokrug Khlong Khut, okrug Tha Mai, provincija Chanthaburi

Radno vrijeme - zatvaranje: svaki dan

Broj telefona : -

Web stranica: -

Facebook: -

3. Nacionalni park Namtok Phlio

To je park koji se sastoji od cjelovite šume. Vrijeme je svježe tijekom cijele godine. površine 134.50 četvornih kilometara Ovaj nacionalni park ima vrhunac parka Namtok Phlio. koji je veliki vodopad s prirodnom ljepotom Slapovi su tijekom cijele godine. Sastoji se od dva potoka, jedan koji teče kroz stjenovitu nišu. drugi niz je manji. No, dva potoka, ispuštena s 2 metara visoke litice, zajedno su tekla u bazenu vrlo čiste vode. Tlo, koje je uglavnom kamenje i pijesak, možete vidjeti na dubini većoj od 20 metra unutar područja vodopada i kanala. Postoje mnoge vrste riba, velike i male. Fascinirano je jatima riba onima koji odlaze na odmor. posebno riblji antimon

Adresa: Nacionalni park vodopada Namtok, podokrug Phlio, okrug Laem Sing, provincija Chanthaburi

Radno vrijeme - zatvaranje: svakodnevno od 08.30:16.30 do XNUMX:XNUMX.

Broj telefona: 039-434-528

Web stranica: -

Facebook: facebook.com/Namtok Phlio National Park - Nacionalni park Namtok Phlio

4. Zatvor za pileće gnojivo

Zatvor pileće balege povijesno je mjesto. koja je sagrađena 2436. (R.E. 112) tijekom spora između Tajlanda i Francuske A francuska vojska izgradila je zatvor za pileće gnojivo kako bi privela Tajlanđane koji se protive velesilama. Izgrađena je kao četvrtasta kula, dugačka 4.40 metara, široka 7 i visoka XNUMX metara, s dva reda ventilacijskih otvora i prozračnim krovom. Kaže se da je zatvor za kokošje gnojivo bio zatvor pun mučenja. jer gornji kat služi za uzgoj pilića koji U njima su cijelo vrijeme uzimane glave zatvorenika. Ulaz su bila niska vrata u visini struka u koja se trebalo uvući.

Adresa: selo br. 1, podokrug Pak Nam Laem Sing Okrug Laem Sing Provincija Chanthaburi

Radno vrijeme - zatvaranje: svakodnevno od 08.30:16.30 do XNUMX:XNUMX.

Broj telefona: 038-664-585

Web stranica: -

Facebook: -

5. Crvena zgrada

Tuk Daeng nalazi se u blizini zatvora za pileću balegu. Izgrađena je 2436. godine sa zatvorom za piliće. To je centar za učenje povijesti provincije Chanthaburi. Gorka je povijest Tajlanđana da je Chanthaburi bio pod francuskom vlašću 11 godina.Ovo mjesto ima dugu povijest. prije dolaska u Chanthaburi A budući da su danas bili Tajlanđani, naši preci morali su trgovati za krv, zemlju i imovinu.

Adresa: Podokrug Pak Nam Laem Sing, okrug Laem Sing, provincija Chanthaburi

Radno vrijeme - zatvaranje: svakodnevno od 08.00:16.30 do XNUMX:XNUMX.

Broj telefona: 039-330-180, 039-330-103

Web stranica: -

Facebook: -

 

6. Crkva Gospe od Bezgrješnog Začeća

Crkva Bezgrešnog Začeća Djevice Marije crkva je kojom pročeljem teče rijeka Chanthaburi, koja ima 300 godina gradnje, ukrašena iznutra i izvana prekrasnom starom umjetnošću. vrijedan u umjetničkom smislu ljepota A starine (Antikviteti) sastoje se od vitražnih slika nazvanih Stain Glass, koje su slike mnogih svetaca pričvršćenih na područje iznad oltara. a iznad prozora i s desne i s lijeve strane bogomolje Ovi vitraži stari su 100 godina, ali njihove su boje još uvijek izvanredne. Ne brišući ni na koji način. To je neprocjenjiva ljepota.

Adresa: 110 Moo 5, Santisuk Rd., Subntistrict Chanthanimit, okrug Mueang, provincija Chanthaburi

Radno vrijeme - zatvaranje: svakodnevno od 09.00:17.00 do XNUMX:XNUMX.

Broj telefona: 039-311-578

Web stranica: -

Facebook: facebook.com/ Katedrala Bezgrješnog Začeća, Chanthaburi

7. Zajednica obale Chanthaboon u starom gradu Chanthaburi

Zajednica rive Chanthaboon Riječ je o staroj zajednici smještenoj od ceste Tha Luang prema cesti Sukhaphiban. s obje strane rijeke Udaljenost je oko 1 kilometar. Izvorno se ova zajednica zvala Ban Lum, koju su formirali kineski i vijetnamski imigranti koji su se naselili od ranog razdoblja Rattanakosina. Kasnije se razvio u gospodarsko i trgovinsko središte Chanthaburi. Za vrijeme kralja Chulalongkorna, Rame V, bio je poznat kao stari grad koji je nekad bio vrlo napredan. Ako je dodirnete, osjetit ćete način života prošlih ljudi od stvari koje su još sačuvane i zanimljive hrane koja se ne razlikuje u stilu gradskih ljudi.

Adresa: Sukhaphiban Road, podokrug Wat Mai, okrug Mueang Chanthaburi, provincija Chanthaburi

Radno vrijeme - zatvaranje: svaki dan, cijelo vrijeme

Broj telefona : -

Web stranica: -

Facebook: facebook.com/Chanthaboon Waterfront Zajednica Chanthaboon Waterfront

8. Kraljevski razvojni studijski centar zaljeva Khung Kraben

Kraljevski studijski centar za zaljev Khung Kraben Turistička je atrakcija i centar za učenje žive prirode. osnovana je kraljevskom inicijativom Kralj Rama IX razmotriti pogodna područja za razvoj projekata razvoja ribarstvene karijere i poljoprivreda u priobalnim kopnenim područjima dok se nije rodio ovaj centar s obiljem biljaka i životinja obje kopnene životinje Stoga, Razvojni studijski centar zaljeva Khung Kraben To je vrlo šarmantno mjesto. Prikladno je koristiti kao proučavanje prirode. u obliku živog muzeja prirode kao i rekreacijska atrakcija u obliku ekološke potvrdite ako već jeste definitivno nije razočaran

Adresa: 31 Moo 4, potkrug Khlong Khut, okrug Tha Mai, provincija Chanthaburi

Radno vrijeme - zatvaranje: svakodnevno od 8.30:16.30 do XNUMX:XNUMX.

เบอร์โทร : 039-433-216, 039-433-217, 039-433-218

Web stranica: -

Facebook: facebook.com/Khung Kraben Bay Royal Development Study Center

9. Akvarij u čast rođendana XNUMX. ciklusa Njegovog Veličanstva Kralja, Chanthaburi

Akvarij Dio je projekta Razvojni studijski centar za razvoj zaljeva Khung Kraben. Kao rezultat kraljevske inicijative postoji Odjel za ribarstvo.Ono što je privuklo najviše pozornosti onima koji posjete akvarij je tunelski dio akvarija. Izrađen od prozirnog akrila, debljine 60 mm, zasvođen u kratki tunel od oko 10 metara s prirodnim svjetlom koje je prodiralo odozgo. Ovo će područje vidjeti razne ribe. plivanje u neposrednoj blizini uključujući i iznad naših glava što daje osjećaj bliskosti poput boravka pod vodom Riba u ovom akrilnom tunelu Većina su velike ribe. i hrskavičaste ribe poput škarpine, ciklida, skota, morskog psa leoparda, morskog psa žaba i drugih rijetkih riba.

Adresa: selo br. 7, potkrug Khlong Khut, okrug Tha Mai, provincija Chanthaburi

Radno vrijeme - zatvaranje: svakodnevno od 08.30:16.30 do XNUMX:XNUMX.

Broj telefona: 039-433216-8

Web stranica: -

Facebook: -

10. Svetište Somdej Phrachao Taksin

Smješten ispred kampa Taksin Okrug Mueang Chanthaburi Ovo svetište je jedinstveno. Arhitekturom svetišta izgrađen je krov koji podsjeća na Malu kralja Taksina. Unutra je ugrađen kip kralja Taksina Velikog, a ispred kampa nalazi se i spomenik kralja Taksina Velikog.

Adresa: 100 Tha Luang, cesta Tha Luang, podokrug Wat Mai, okrug Mueang Chanthaburi, Chanthaburi

Radno vrijeme - zatvaranje: svakodnevno od 06.00:20.00 do XNUMX:XNUMX.

Broj telefona : -

Web stranica: -

Facebook: facebook.com/Somdej Phrachao Taksin Veliko svetište Chanthaburi

11. Plaža Laem Sing

Oko plaže Laem Sing Sjenovito s borovima uz plažu. Uz plažu su poredani prostori za sjedenje i štandovi s hranom. Usluge smještaja dostupne su turistima. S plaže s koje se gleda na otok Chula. i Khao Laem Sing ispred A na području plaže Laem Sing iznajmljuju se brodovi za ronjenje u posjet otoku Chula na otoku Nom Sao.

Adresa: Tambon Pak Nam Laem Sing, Amphoe Laem Sing, Chanthaburi

Radno vrijeme - zatvaranje: svaki dan, cijelo vrijeme

Broj telefona: 038-655-420

Web stranica: -

Facebook: -

12. Plava crkva Wat Pak Nam Khem Nu

Wat Pak Nam Khaem Nu Prekrasan hram ukrašen plavom keramikom. Nalazi se na mostu Pak Nam Khaem Nu. u okrugu Tha Mai Za povijest ove crkve jer je stara crkva počela više propadati Budući da je hram uz more uzrokujući da struktura propada sve do krova. Stoga je stara crkva srušena. i izgradnju nove crkve Spremni pronaći način da spriječimo da nova crkva brzo propadne. Stoga je postojala ideja da se keramikom obloži cementni sloj hrama kako bi se spriječila slana voda. i upotrijebite plavi uzorak za kontrast s bijelim prema boji porculana u davna vremena

Adresa: Tambon Takad Ngao, Amphoe Tha Mai, Chanthaburi

Radno vrijeme - zatvaranje: svakodnevno od 05.00:20.00 do XNUMX:XNUMX.

Broj telefona: 080-942-4915

Web stranica: -

Facebook: facebook.com/Wat Pak Nam Khaem Nu

13. Oasis Sea World

Oasis Sea World mjesto je za uzgajanje dupina. i emisija 2 tajlandske vrste dupina, odnosno dobrih dupina ili ružičastih dupina. i dupini pliskavice ili dupini Irrawaddy A osim predstave o dupinima, onda i oaze Sea World je otvoren i za turiste koji se kupaju s dupinima. meso na koži svi zajedno To se može nazvati još jednim dojmom. je još jedno sjećanje koje je jednom u životu

Adresa: Podokrug Pak Nam Laem Sing, okrug Laem Sing, provincija Chanthaburi

Radno vrijeme - zatvaranje: svaki dan

Broj telefona: 039-499-222

web stranica: www.thaioasisseaworld.com

Facebook: facebook.com/ Oasis Sea World

14. Nacionalni park Khao Sib Ha Chan

Nacionalni park Khao Sip Ha Chan Ima površinu od približno 75,000 120 rai ili XNUMX četvornih kilometara. Obuhvaća područje Nacionalne rezervisane šume Pa Khun Song, podružje Khun Song, okrug Kaeng Hang Maeo. Provincija Chanthaburi Ima izvanredne karakteristike koje su atraktivne za putovanje, opuštajuće i vrlo zanimljive za šetnju i proučavanje prirode. Budući da u ravnicama postoje zimzelene šume ili su nizinske šume vrlo cjelovite. uzrokujući mnogo lijepih slapova A tu su i prekrasna vidikovca.

Adresa: Ban Pong Ket, podokrug Khun Song, okrug Kaeng Hang Maeo, provincija Chanthaburi

Radno vrijeme - zatvaranje: svakodnevno od 08.00:17.00 do XNUMX:XNUMX.

Broj telefona: 089-516-1755

Web stranica: -

Facebook: facebook.com/nacionalni parkovi petnaest katova

15. Ban Hua Laem Chedi

Ban Hua Laem Chedi Smješten u blizini ribičkog pristaništa Ban Hua Laem. Usred mora nalazi se dugački drveni most. Udaljenost je oko 50 metara. Možete prošetati kako biste vidjeli atmosferu zajednice Ban Hua Laem. Osjetite svježi povjetarac Vrhunac ovog mjesta je stara bijela pagoda koja stoji na stijeni usred mora stara preko 200 godina i sveti je predmet koji drži srca ribara. To je turističko odredište koje se ne smije propustiti.

Adresa: Ban Hua Laem, selo br. 7, potkrug Sanam Chai, okrug Na Yai Am, provincija Chanthaburi

Radno vrijeme - zatvaranje: svakodnevno od 06.00:18.00 do XNUMX:XNUMX.

Broj telefona: 039-417-254

Web stranica: -

Facebook: -

16. Dvorište ružičastog kamena

Pink Stone Lan nova je turistička atrakcija. Smješteno je u okviru lovnog područja Kung Kraben. Provincija Chanthaburi Može hodati po danu, vidjet će ružičasto-ljubičasto-smeđe kameno dvorište otvoreno za turiste i javnost da posjete i prouče šetnicu prirode, udaljenost od 1000 metara, koristeći vrijeme hodanja od 1 sata i 30 minuta kada se ružičasto kameno dvorište, možete lijepo vidjeti okolne otoke.

Adresa: br. 31 Moo 4, potkrug Khlong Khut, okrug Tha Mai, provincija Chanthaburi

Radno vrijeme - zatvaranje: svakodnevno od 08.30:16.30 do XNUMX:XNUMX.

Broj telefona: 063-165-2486, 039-369-216

Web stranica: -

Facebook: -

Kako si?Zbog turističkih atrakcija u Chanthaburiju 2563. koje donosimo kako bismo se međusobno ažurirali, obje su lijepe i vrlo ih je lijepo posjetiti. Svatko tko traži mjesto koje će posjetiti u blizini Bangkoka, uzmite popis i slijedite ga za prijavu.
"atrakcije"