7 mjesta za posjetiti u Chiang Raiju u kišnoj sezoni, magli, planinama, lijepim poput čarolije do zaljubljivanja

Pročitajte 5,018

Chiang Rai putuju u kišnoj sezoni u kišnu sezonu Moramo pronaći plan putovanja kako bismo pronašli zeleno i dosadno mjesto za sjedenje, gledanje i hlađenje. Ali kamo ćeš danas? Volonter za preporukuPutovanje u Chiang Rai 2021 Još jedan grad koji vrijedi posjetiti tijekom kišne sezone. Koji je pun magle, planina, prekrasnih cvjetnih vrtova. uključujući poznate hramove koje vrijedi posjetiti uključivat će gdje Pogledajmo i preporučimo. 14 mjesta za posjetiti u Chiang Raiju Popularni sekundarni grad Uživajte u sporom životu

1. Plantaža čaja Choui Fong

Plantaža čaja Choui Fong nalazi se u okrugu Mae Chan. Chiang Rai To je plantaža zelenog čaja koja se kaskadno sadi na velikom brdu. okružen zelenim planinama koja je puna prirode koja izgleda ugodno Pogotovo tijekom kišne sezone, atmosfera plantaže čaja Choui Fong Vrlo je osvježavajuće. Kamo god pogledate, zelena je, zelena, pogodna za opuštanje. Šetajte i divite se ljepoti farme. To je vrlo popularno mjesto za posjet Chiang Raiju. Osim toga, ovdje postoji i zona za usluživanje hrane, pića i poljoprivredni proizvodi za sjedenje i hlađenje u hladnim vremenskim odijelima.

2. Park Rai Singh ili Rai Boon Rawd

Park Rai Singh Jedna je od najpoznatijih plantaža čaja na Tajlandu. To je mjesto za posjetiti u Chiang Raiju po kojem su svi dobro poznati. To je orijentir koji se ne može propustiti. Ako je netko putovao u Chiang Rai od strane turista Možete šetati uokolo, provozati se seoskim automobilom ili biciklirati. Da biste vidjeli ljepotu planina, plantaža čaja, cvjetnih polja i plantaža raznih vrsta biljaka. Uključujući promatranje života slatkih životinja poput žirafa, zebri, krava Watusi. Za kišne sezone, park Rai Singh je bujan i lijep. pogodan za putovanja uživati ​​u najčistijoj prirodi

3. Phu Chee Fah

Phu Chi Fa je najviši vrh u planinskom lancu Doi Pha Mon. na tajlandsko-laoskoj granici s prirodnim identitetom kao litica na vrhu vrha Dugačka je crta usmjerena prema nebu na laoskoj strani. odakle potječe ime zvano "Phu Chee Fah" i ako ste netko tko voli mir Voli biti uronjen u prirodu koja je puna planina, mora, magle, zagrliti na savršen način. Preporučuje se posjetiti Phu Chi Fa tijekom kišne sezone kako biste bili sigurni da ćete doživjeti hladno vrijeme. Naučite prirodu na nov način. To stvarno vrijedi doći.

4. Vrt Mae Fah Luang

Vrt Mae Fah Luang To je cvjetnjak oko palače Doi Tung na površini od 10 rai, s prekrasnim zimskim cvjetovima poput ruža, petunije i begonija, kao i povoljnim biljkama, trajnicama i lukovima bršljana. koji su zasađeni u mnogim drugim vrstama i još mnogo toga Uz to, vrt Mae Luang također ima kreativne ukrase za vrt koji su izvrsni. stvoriti ljepotu, ne razlikuje se od stranih vrtova Što je pogodno za razgledavanje, fotografiranje, hlađenje ljepotom raznog cvijeća. Pogotovo tijekom kišne sezone s kišom koja pljušti gdje će cvjetati cvijeće Što više vidite ljepotu zbog koje svi moraju plakati, vau.

5. Phra That Doi Tung

Ako dođete u Chiang Rai mora posjetiti Phra That Doi Tung Za prosperitet života za Phra That Doi Tung To su prekrasne drevne relikvije. smješten na vrhu brda s kojeg se mogu vidjeti prekrasni pogledi na grad Chiang Rai To su ujedno i relikvije godine tajkuna. Uz brojne zanimljive legende Vrlo je pogodan za proučavanje, razgledavanje i štovanje.

6. Doi Mae Salong

Doi Mae Salong je još jedno mjesto u provinciji Chiang Rai. to je prekrasno Prohladna atmosfera tijekom cijele godine Pogodno za razgled krajolika zasada čaja koji su zasađeni na stepenicama najbolje je za turiste koji posjete mogu i besplatno kušati vrući vrući čaj. Uz predivan pogled na farmu s morske magle možete uživati Uz to, ovaj Doi Mae Salong ima vrhunac koji Stablo Phaya Sua Krong koja cvate jarko ružičastom i početkom siječnja - ožujka svake godine

7. Wat Rong Khun

Wat Rong Khun mjesto je koje se ne smije propustiti. Ako ste putovali u Chiang Rai, ovaj hram jedan je od najljepših i najljepših hramova na Tajlandu. Ubosot hrama bijelo je ukrašen sjajnim srebrnim zrcalima. Postoji jedinstveni uzorak štukature. uključujući ukrašene izvrsnim freskama Dizajnirao ga je i konstruirao Ajarn Chalermchai Kositpipat, koji je stvorio ovu budističku umjetnost kako bi je ponudio kao umjetničko djelo svom veličanstvu kralju.


Rezervacije hotela u Chiang Raiu Hotel Chiang Rai
"atrakcije"