18 mjesta za posjetiti u Rayongu grad za posjetiti Pokušajte posjetiti i svidjet će vam se.

Pročitajte 15,277

Turizam u Rayongu 2564 Provincija Rayong je još jedno popularno turističko odredište. jer se nalazi nedaleko od Bangkoka Putovanje ne traje dugo Možete putovati ujutro i vratiti se. Ili samo prespavati? Jednostavno putovanje i puno turističkih atrakcija. Čista morska voda, prekrasni slapovi, ukusni riblji restorani. i sezonskih voćnjaka kao i mnoge druge prirodne atrakcije Nazvan provincijom Rayong, možete putovati tijekom cijele godine. Zatim se pripremite za spakiranje kofera i idite u Rayong bolje jer danas Stoga smo okupili 18 mjesta za posjetiti u Rayongu i preporučujemo 12 smještaja u Rayongu, pored mora, dobra atmosfera, prekrasan pogled, hladan povjetarac และ 10 restoran Rayong Prepun ukusnog jelovnika. Mora se pogoditi.

1. Koh Samet

Prvo mjesto koje treba posjetiti u Rayongu i na koje ljudi pomisle je neizbježno Koh Samet je more u blizini Bangkoka. uz dobru atmosferu Prekrasan je pogled za fotografiranje. Tu je i lijepa, mirna plaža, čisto more, sposobno za kupanje. Sretno ronjenje s maskom Osim toga, tijekom noći na ovom otoku održavaju se razne predstave mještana poput plesa, vatrogasnih predstava itd.

preporučiti 10 smještaja na Koh Sametu, plaža Sai Kaew, hlađenje i uživanje u pogledu na more

Adresa: Koh Samet, okrug Muang, provincija Rayong

Radno vrijeme - zatvaranje: svaki dan, brod može prijeći između 08.00-16.00 sati.

Broj telefona : -

Web stranica: -

Facebook: -

2. Thung Prong Thong, Pak Nam Prasae, Rayong

Popularno mjesto gdje turisti dolaze radi prekrasnih fotografija, Thung Prong Thong je prirodna atrakcija. s hladnom atmosferom Čisti je izvor ozona. Okružen zelenim i zlatnim zupcima. Navečer je ovo zlatno zubato polje obojeno sunčevom svjetlošću i postaje zlatno. Pogodno za uživanje u pogledu, sjedenje i uživanje u većini.

Adresa: Selo br. 7, podokrug Pak Nam Krasae, okrug Klaeng, provincija Rayong

Radno vrijeme - zatvaranje: svaki dan od 06.00:18.00 do XNUMX:XNUMX.

Broj telefona: 038-661-720-1 (Općina Pak Nam Prasae)

Web stranica: -

Facebook: -

3. Munjski otoci

Idemo na more Rayong More Rayong je prekrasno, nigdje se nije izgubilo. Otoci Mun sastoje se od 3 otoka, i to Koh Mun Nai, Koh Mun Klang i Koh Mun Nok. koja je ljepota različita za svaki otok bijela pješčana plaža uz tihu atmosferu pogodno za rekreaciju posebno otoci Mun Nai s odvojenim morem Možete se i rashladiti usred mora. ali ovisno o vremenu te datum i vrijeme tog dana.

Adresa: Mu Ko Mun, podkrajak Kram, okrug Klaeng, provincija Rayong

Radno vrijeme - zatvaranje: svaki dan od 06.00:18.00 do XNUMX:XNUMX.

Broj telefona : -

Web stranica: -

Facebook: -

4. Put Yomjinda

Svratimo po kupovinu na Yomjinda Road. To je stari grad ispunjen daškom tradicionalnog i klasičnog, to je prva ulica Rayonga koja se proteže paralelno s rijekom Rayong. Uz to, ovo je mjesto bilo prvo trgovačko mjesto ovog istočnog obalnog grada u prošlosti. dobro za fotografiranje Hladno je šetati i diviti se atmosferi.

Adresa: cesta Yomjinda, okrug Mueang, provincija Rayong

Radno vrijeme - zatvaranje: prodavaonice otvorene svakodnevno od 10.00-20.00 / Walking Street otvorena subota-nedjelja 18.00-22.00

Broj telefona: 081-429-1326

web stranica:

Facebook: facebook.com/Yomchinda Road, Rayong, posjetite stari grad Rayong

5. Tržnica Ban Phe, Rayong

Želim kupiti suvenire s morskim plodovima. i svježe i suho Morate doći na tržnicu Ban Phe Luka je s brojnim morskim restoranima. koja je svježa morska hrana 100 posto ravno s mora na izbor. Tko voli jesti svježe morske plodove? Po prijateljskoj cijeni mogu vam reći da to ne propustite.

preporučiti 5 tržnica s plodovima mora. Postoje sve vrste. Svježe, prerađeno, spremno za jelo.

Adresa: Podokrug Phe, okrug Mueang, provincija Rayong

Radno vrijeme - zatvaranje: svaki dan od 09.00:16.00 do XNUMX:XNUMX.

Broj telefona : -

Web stranica: -

Facebook: -

6. Rayong Akvarij

Ova turistička atrakcija Rayong zbirka je od više od 43 akvarija, kao i veliki akvarij. rijetke vodene životinje I školjke, ukupno 4 ribnjaka, pored toga, tu je i rijedak akvarij. te prikazivanje različitih aktivnosti za edukaciju turista

Adresa: Podokrug Phe, okrug Mueang Rayong, provincija Rayong

Radno vrijeme - zatvaranje: otvoreno za posjetitelje svake srijede - petka od 10.00-16.00 sati.

Subota nedjelja i praznicima od 10.00:17.00 do XNUMX:XNUMX. Zatvoreno od ponedjeljka do utorka.

Broj telefona: 038-653-741

web stranica: www.fisheries.go.th

Facebook: -

7. Suan Hom Mee Suk

Suan Hom Meesuk integrirano je poduzeće za proizvodnju agarwooda s OTOP proizvodima koji se prodaju u zemlji i inozemstvu. i što je najvažnije, predstavljen je biljno ulje za masažu mirisna Pomaže i u ublažavanju bolova Vrlo je pogodan za kupnju kao suvenir za odrasle.

Adresa: Soi Meesuk 8, Moo 4, podokrug Kached, okrug Mueang, provincija Rayong

Radno vrijeme - zatvaranje: Izravan kontakt s vrtom

Broj telefona: 082-898-7886

Web stranica: -

Facebook: facebook.com/Mesook Farm

8. Laem Mae Phim

Rayong je popularno turističko odredište tijekom cijele godine, poput plaže Laem Mae Phim, koja ima turiste tijekom cijele godine. To je plaža puna prirodnih ljepota. Postoji 4 km duga pješčana plaža s smještajem, odmaralištima i jeftinim morskim restoranima. uz plažu Pogodno za hlađenje u šetnji, fotografiranje, sjedenje i jedenje morskih plodova na najhladniji način.

Adresa: Moo 3-4, cesta Phe-Klaeng-Kram, podkrug Kram, okrug Klaeng, provincija Rayong

Radno vrijeme - zatvaranje: svaki dan, 24 sata dnevno

Broj telefona: 038-638-789, 038-638-965

Web stranica: -

Facebook: -

9. Plaža Mae Ramphueng ili dno zaljeva

Plaža Mae Ramphueng još je jedno popularno turističko odredište. To je plaža s tirkiznom vodom. prekrasna zrna pijeska Mnogo je restorana s plodovima mora koje možete odabrati, a svi okružuju plažu. Također možete odabrati smještaj na moru s prekrasnim pogledom. Pogodno za obiteljsko kupanje u moru. Jedite vrlo ukusne plodove mora.

Adresa: Podokrug Taphong, okrug Mueang Rayong, provincija Rayong

Radno vrijeme - zatvaranje: svaki dan, 24 sata dnevno

Broj telefona: 038-653-034

Web stranica: -

Facebook: -

10. Lamajski vrt

Vrt Lamai (Rayong), kraljevstvo voćki ... usred planina S površinom od više od 500 rai voćnjaka, okružen planinama i prirodnim šumama, hladan zrak s raznim biljkama. Planirali smo saditi voće više od 10 godina sustavnim postavljanjem plana sadnje za svako voće. Mnogo je vrsta voća koje će vas dočekati, kao što su durian, rambutan, mangostin, grejp, ruža, jabuka, longan, odricanje od zmajevog voća, longkong, zvjezdasto voće, mayong chid, grožđe itd. Uživajte u atmosferi. i radost branja svježeg voća s drveta Pogodno za uslugu prijevoza za posjet parku. Postoji osoblje koje pruža znanje i informacije tijekom posjeta vrtu.Lamai je otvoren za sve kupce i turiste da iskuse atmosferu sreće, zabave i mira.

Adresa: cesta Sai Bueng, okrug Wang Chan, provincija Rayong

Radno vrijeme - zatvaranje: svaki dan od 08.00:17.00 do XNUMX:XNUMX.

(Voćnjak je otvoren tijekom svibnja-srpnja. a tijekom zatvaranja voćnjaka turisti mogu posjetiti vrt kao i obično)

Broj telefona: 098-737-4983

web stranica: www.suanlamai.com

Facebook: facebook.com/ Suan Lamai / Suan Lamai

11. Nacionalni park Khao Chamao-Khao Wong

prirodna je turistička atrakcija s potpunom prašumom i izvor je sliva provincije Rayong Koja obiluje bogatstvom divljih životinja i prirodnih ljepota poput slapova, litica, špilja, prekrasan je prirodni krajolik. Pogodno za ljude koji vole planinarenje. Uronite u prirodu što je više moguće.

Adresa: Okrug Klaeng, provincija Rayong

Radno vrijeme - zatvaranje: Svaki dan od 08.00:16.00 do XNUMX:XNUMX

Broj telefona: 038-996-202, 091-586-2009

Web stranica: -

Facebook: -

12. Most Rak Samae

Most Rak Samae viseći most Pržite preko kanala Ta Boi Koji je okružen bujnim zelenim šumama mangrove. zajedno s drvenim šetalištem prelaziti kroz zelenu šumu mangrove koja ima sjenovitu i osvježavajuću atmosferu Atrakcija je eko-turizma. pogodan za fotografiranje Uživajte u posjeti Još jedno mjesto koje se ne može propustiti

Adresa: Podokrug Noen Kho, okrug Klaeng, provincija Rayong

Radno vrijeme - zatvaranje: svakodnevno od 07.00:18.00 do XNUMX:XNUMX.

Broj telefona : -

Web stranica: -

Facebook: -

13. Plutajuća tržnica Koh Kloi

Mala plutajuća tržnica smještena u gradu Rayong. uređena u retro market stilu koja je puna aure starog grada Što se tiče trgovina, postoji širok izbor odjeće, suvenira, suvenira, igračaka, kao i restorana. prodavaonica pića i još mnogo toga

Adresa: 65/3 Moo 3, obilazna cesta, Tum Choeng Noen, okrug Mueang, provincija Rayong

Radno vrijeme - zatvaranje: svakodnevno od 08.30:18.00 do XNUMX:XNUMX.

Broj telefona: 086-837-1155

Web stranica: -

Facebook: facebook.com/Koh Kloi Market

14. Vodopad Khao Chamao

Vodopad Khao Chamao Smješten na području nacionalnog parka Khao Chamao-Khao Wong. Potok je dug više od 3 kilometra i ima 8 razina prekrasnih slapova, koji se sastoje od Wang Nuenga, Wang Matcha, Wang Morakota, Wang Sai Ngama, tjesnaca Pha Kluay Mai, vodopada Six Sai i Pha Sung. Bit će puno ribe antimona u izobilju. Pod smaragdne palače duboka je, tamnozelena palača, a pod visokih litica bit će potok koji se spušta s visoke planine itd. Postoji i staza za proučavanje prirode za šetnju kroz šumu uz obližnji vodopad. i blizu

Adresa: Nacionalni park Khao Chamao-Khao Wong, okrug Klaeng, provincija Rayong

Radno vrijeme - zatvaranje: Svaki dan od 08.00:16.30 do XNUMX:XNUMX

Broj telefona: 038-996-202

Web stranica: -

Facebook: -

15. Vodopad Khlong Pla Kang

Vodopad Khlong Pla Kang na području Khao Chamao - Nacionalni park Khao Wong Riječ je o vodopadu kaskadne duljine oko 3 kilometra s kaskadnim potokom usred prašume, a uz potok obje su strane ispunjene malim i velikim drvećem. gljive i paprati uključujući mahovinu koja je gusto prekrila stijenu Atmosfera zelenila na ruti vrlo je lijepa i čista od prirode. Potok bistrih i hladnih slapova može vidjeti mnoge ribe antimon.

Adresa: Podokrug Huai Thap Mon, okrug Khao Chamao, provincija Rayong

Radno vrijeme - zatvaranje: Svaki dan od 08.00:16.30 do XNUMX:XNUMX

Broj telefona: 038-894-378

Web stranica: -

Facebook: -

16. Khao Cha-ang preko kanala

Khao Cha-ang prostire se preko kanala Planine vapnenca stvorila je priroda. Kroz špilju teče voda, udaljena oko 350 metara. Unutar špilje nalaze se stalagmiti, stalaktiti i stijene. Prekrasan izgled, jarka svjetla kako bi ga bilo lakše vidjeti, ali možda neće biti u svakoj točki. Neke točke trebaju baterijsku svjetiljku da bi se osvijetlile. Atmosfera u špilji neobično je lijepa, voda je hladna, a zrak u špilji nije vlažan. Otvoreno za vožnju brodom kroz špilju kanal ispod planine Samo subota, nedjelja i državni praznici Radnim danima možete posjetiti samo, ali ne postoji usluga broda.

Adresa: Podokrug Khao Noi, okrug Khao Chamao, provincija Rayong

Radno vrijeme - zatvaranje: Svaki dan 09.00 - 16.00

Broj telefona: 089-247-9209

Web stranica: -

Facebook: facebook.com/Khao Cha-ang preko kanala - Prođite brodom kroz špilju, Rayong

17. Khao Laem Ya

Khao Laem Ya, popularna turistička atrakcija u Rayongu u Nacionalnom parku Khao Laem Ya - Koh Samet Tlo ima šiljasti oblik koji strši u more. Postoje zanimljive aktivnosti poput fotografiranja dugim mostom. staza prirode U sklopu parka postoje tereni za kampiranje i šatori. Postoje sobe i tuš kabine. Vrhunac prilikom posjeta Khao Laem Ya To je za fotografiranje s bijelim tornjem i drvenim mostom. kao i diviti se prekrasnim pogledima na more u širokom kutu koliko seže pogled

Adresa: 79 Tambon Phe, Amphoe Mueang Rayong, Rayong

Radno vrijeme - zatvaranje: svakodnevno od 08.00:18.00 do XNUMX:XNUMX.

Broj telefona: 038-653-034

Web stranica: -

Facebook: facebook.com/ Nacionalni park Khao Laem Ya - Koh Samet

18. Grad jagoda

Strawberry Town smjestio se u krugu odmarališta Brookside Valley, a naziv Strawberry Town trebao bi predstavljati slatki i svijetli grad grada. Dizajniran je s jedinstvenom arhitekturom u zapadnjačkom stilu. Posebno dizajniran da bude replika Nizozemske. s upadljivo lijepim bojama Ovdje je simbol Kip jagodaste krune poznat je kao Princ od jagode, a tu su i cvjetnjaci, farme ovaca i brojne avanturističke aktivnosti, penjanje, penjanje i fotografiranje.

Adresa: 6 Moo 5, Samnakthong Subdistrict, Mueang Rayong District, provincija Rayong

Radno vrijeme - zatvaranje: svakodnevno od 08.00:18.00 do XNUMX:XNUMX.

Telefonski broj: 038-026-300 - 1, 081-842-2847, 085-060-3111

Web stranica: www.brookside.co.thhttps://www.brookside.co.th/th/

Facebook: -

Sve ovo je 18 mjesta koja treba posjetiti u Rayongu. koje skupljamo zajedno Tko ne zna kamo ići ovog vikenda? Dopustite mi da vam kažem da je Rayong vrlo zanimljiva opcija.


Rezervacija hotela u Rayongu Hotel Rayong
"atrakcije"