15 mjesta za posjetiti u Khao Yaiju, zabava, puna okusa, snimanje selfieja, šetnja, udisanje zraka, bit ćete zadovoljni

Pročitajte 23,637

preporučitiAtrakcije Khao Yai 2021 Gdje će to biti za vidjeti?

ovaj vikend Kamo danas ići Javite se prijateljima da napadnu popularne turističke atrakcije poput Khao Yai, turističke atrakcije u blizini Bangkoka. koja je puna svježeg zraka Okruženi tmurnom zelenom prirodom, puni je i mogu putovati u hladnoći, ne gubeći vrijeme. Postoje i brojne turističke atrakcije, poput snimanja prekrasnih fotografija u hladnoj šetnji ili pak pustolovnog mjesta za zabavu, zabavu, zabavu, ne Stop. i još mnogo toga Putujmo na zabavan način punog okusa, a da uopće ne dosadimo. Što će uključiti gdje? Da vidimo.


1. Nacionalni park Khao Yai

Krenimo od Popularne atrakcije Khao Yai Nacionalni park Khao Yai prirodni resursi Svjež zrak, u blizini popularnog Bangkoka kojem treba samo nekoliko sati putovanja. To je mjesto koje se može posjetiti tijekom cijele godine. jer je sočna šuma prekrasna zelena trava Svaki slap teče snažno. Pogodno za turizam za istinsko proučavanje prirode. Svatko tko želi doživjeti prirodu izbliza Nije dugo putovanje, preporučujem ga.


2. Rezervoar Saisorn

Rezervoar Sai Sorn Smješteno na području nacionalnog parka Khao Yai. Na putu od ureda u parku - Pha Kluay Mai je rezervoar za potrošnju i izvor vode za divlje životinje. Također je popularno mjesto za fotografiranje koje turisti često fotografiraju impresivne slike. jer ovdje je pogled prekrasan i ima mnogo foto spotova Također, atmosfera je dobra. To je još jedna znamenitost koja dolazi posjetiti Khao Yai i koju mora posjetiti. Tko je prava selfie crta, ne smije je propustiti.


3. Farma Chokchai

Farma Chokchai nalazi se na cesti Mittraphap-Pak Chong. Poljoprivredno je turističko odredište. Pogodno za obiteljska putovanja Naučit će o uzgoju muznih krava, a također će uživati ​​u raznim aktivnostima poput mužnje krava, jahanja, izrade sladoleda itd. Iskusite ruralni zapadnjački stil. svježi zrak i mogu ostati kampirati, kampirati, spavati u šatorima, hladnoj atmosferi, više zabave

Adresa: 169 selo br. 2, cesta Mittraphap, Nong Nam Daeng, okrug Pak Chong, Nakhon Ratchasima

Radno vrijeme - zatvaranje: Svaki dan 10.00 - 20.30 (ponedjeljkom zatvoreno)

Broj telefona: 02-532-2846

web stranica: www.farmchokchai.com

Facebook: facebook.com/Farma Chokchai


4. Ptičja loža

Odmaralište i restoran Birder's Lodge Smješten usred dobre atmosfere planina i travnjaka koja će nam omogućiti da izbliza doživimo prirodu. Stalno se osjećate svježe A mnogo je i lijepih kutova za fotografiranje. Što se tiče jelovnika, tu je izbor slanih jela, slastica i pića na kompletan način, mogu vam reći tko je hladna osoba. Ako volite fotografirati, morate doći. Postoje i vile u europskom stilu. uz dobre aktivnosti Navečer za uživanje turista, a da im ne bude dosadno.

Adresa: 282 selo br. 10, podkrug Mu Si, okrug Pak Chong, Nakhon Ratchasima

Radno vrijeme - zatvaranje: svakodnevno od 08.30.00:18.00 do XNUMX:XNUMX.

Broj telefona: 044-002-306

Web stranica: -

Facebook: facebook.com/ Loža ptica


5. Scenski svijet

Scenic World nalazi se na ulici Thanarat. Područje na putu prema Khao Yai To je kraljevstvo užitka smješteno u zemlji čuda među zelenim planinama. Postoje ukupno 4 zone: Zona 1, Tematski park Life Park, Zona 2, prskanje po Splash Worldu, Zona 3, kupnja i hlađenje u Greenery Park Mall-u i Zona 4 koja završava punim odmorom Udahnite svježi zrak da napunite pluća u The Greenery Resortu i BOTANICI. Tko je avanturist koji voli zabavu, izazov, mogu vam reći da vam to ne nedostaje.

Adresa: 77 Moo 5 Thanarat Road, Mu Si Si Subdistrict, Pak Chong District, Nakhon Ratchasima

Radno vrijeme - Otvoreno za uslugu samo petkom, subotom, nedjeljom i uzastopnim praznicima od 10.00:18.00 do XNUMX:XNUMX.

Broj telefona: 044-001-188

web stranica: www.scenicalworld.com

Facebook: facebook.com/Scenični svijet


6. Panorama farme Khaoyai

Farma Khao Yai Panorama Zdrava farma gljiva za razliku od bilo koje druge farme. Jer ovdje vlada prekrasna atmosfera. Uz to, turisti će i farmu gljiva moći posjetiti izbliza. Napravite sami svoje gljive Farma gljiva ima atmosferu poput male kuće. čiji su vlasnici kuća različite vrste gljiva Tu su i proizvodi od gljiva s farme. odabrati kupovinu po pristupačnoj cijeni i odvesti je kući

Adresa: 297 Moo 6 Thanarat Road, podruk Nong Nam Daeng, podkrug Mu Si, okrug Pak Chong, provincija Nakhon Ratchasima

Radno vrijeme - zatvaranje: Otvoreno samo petkom, subotom, praznicima od 10.00 - 19.00 i nedjeljom od 9.00 - 17.00.

Broj telefona: 044-756-234

web stranica: www.khaoyaipanoramafarm.com

Facebook: facebook.com/Khaoyai Panorama Farm


7. Seoska kuća, Khao Yai

Ban Nok Khok Na Khao Yai, poljoprivredna turistička atrakcija Smješteni usred mirne atmosfere u Khao Yai, postoje kafići i restorani koji su vrlo hladni. dizajniran i uređen u skladu s prirodom a široka zelena polja savršeno Koja je trgovina namjeravala da turisti moraju iskusiti prirodu od prvog koraka u trgovinu. Turisti će moći osjetiti prirodu jer je šetnica izrađena od bambusovog tkanja.

Adresa: 469 Ban Kut Ngong, selo br. 7, podokrug Wang Sai, okrug Pak Chong, provincija Nakhon Ratchasima

Radno vrijeme - zatvaranje: svakodnevno od 10.00:17.30 do XNUMX:XNUMX.

Broj telefona: 083-095-2199

web stranica: www.baannokkokna.com

Facebook: facebook.com/Baan Nok Khok Na Khao Yai


8. Turističko odmaralište Lalamukha

Lala Muga Šator odmaralište Khao Yai, moderan odmarališni stil. To izgleda poput luksuznog šatora, klimatiziranog, safari stila, s mekanim krevetima. Neka spava ugodno. Okruženi zelenilom, dobrom atmosferom i hladnim vremenom tijekom cijele godine. Također je tih, pogodan za pravo opuštanje. Svatko tko voli spavati u kampu s dvorištem oko logorske vatre Možete razgovarati s Moi i promatrati zvijezde na hladan način. Ne propustite.

Adresa: 515 Moo 5, podokrug Moo Si, okrug Pak Chong, provincija Nakhon Ratchasima

Radno vrijeme - zatvaranje: svakodnevno od 10.00:17.30 do XNUMX:XNUMX.

Broj telefona: 044-300-691

web stranica: www.lalamukha.com

Facebook: facebook.com/Lalamukha šatovano odmaralište Khao Yai


9. PB dolina

PB Valley Khao Yai je prekrasan vinograd. Na površini od više od 2,500 rai usred doline Podijeljen je na 400 hektara površina za uzgoj grožđa za proizvodnju vina i 100 hektara grožđa za svježu prehranu. i svježe grožđe bez sjemenki za jesti. Posjetitelji će moći vidjeti najveću vinariju u jugoistočnoj Aziji veličine 3,000 četvornih metara opremljenu modernom opremom. Uključujući hrastove bačve za kuhanje preko 250 uvoznih vina iz Francuske, kao i kušanje raznih vina PB Valley.

Adresa: 102 Moo 5, podokrug Phayayen, okrug Pak Chong, provincija Nakhon Ratchasima

Radno vrijeme: Svake nedjelje - četvrtka 09.00 - 18.00 sati, petka - subote 09.00 - 21.00

Broj telefona: 085-481-1741

web stranica: www.pbvalley.com

Facebook: facebook.com/PB Valley


10. Vinograd GranMonte

Vinogradi GranMonte ili Vinograd i vinarija GranMonte još je jedno izvrsno vinogorje koje treba posjetiti. jer postoji čista atmosfera Prekrasan pogled na vinograde koji se lijepo protežu do podnožja velike planine. Ukupne površine više od 100 hektara postoji tvornica grožđa i vina za proučavanje. Farma je otvorena za turiste da usko dođu u kontakt s vinogradom. zajedno s vinskim turama O uzgoju grožđa i proizvodnji vina uz Gran-Monteovu vrhunsku degustaciju vina

Adresa: 59 Moo 9, podokrug Phayayen, okrug Pak Chong, provincija Nakhon Ratchasima

Radno vrijeme - zatvaranje: svakodnevno od 07.30:20.00 do XNUMX:XNUMX.

Broj telefona: 081-900-8282

web stranica: www.granmonte.com

Facebook: facebook.com/GranMonte Vinograd i vinarija


11. Rai Thong Somboon Club @ Khao Yai

Farmu za posjet u seoskom stilu u dobroj atmosferi Pogodno za odlazak na odmor. Okruženi planinama prepunim avanturističkih aktivnosti poput jahanja u zapadnom stilu, dizanja neba, spuštanja spustovima, vožnje znamenitostima, ATV-a, kartinga, karting križa, luge i žičare.Ima i mnogih vrsta smještaja usred savršene prirode. čisti zrak koji će pomoći ispuniti sreću mirisom zapadnog kauboja zajedno s ukusnim restoranom s odrescima odabrati jesti Nakon zamornih i zabavnih aktivnosti

Adresa: 119 Moo 10, Pak Chong-Hua Lam Rd., Podokrug Pak Chong, okrug Pak Chong, provincija Nakhon Ratchasima

Radno vrijeme - zatvaranje: svaki dan

Broj telefona: 093-326-6685

web stranica: www.thongsomboon-club.com

Facebook: facebook.com/Raithong Somboon Club @ Khaoyai


12. Primo Piazza

Primo Piazza na Khao Yai Travel Među najljepšim prirodama Okružen prekrasnim vrtovima i velike planine Ovdje je ovdje u Khao Yai dizajniran arhitektonski model drevnog sela starog preko 500 godina u Toskani u Italiji. osloboditi kaos Zatim dođite i ispunite je srećom koja će ostaviti trajni dojam. Tu je i prostor za sjedenje i hlađenje, pijuckanje kave, promatranje svjetlosnog pogleda ili oni koji žele iskusiti simpatičnost ovih pahuljastih ljudi poput Lamb Merina, Alpake i Magarica.

Adresa: 200/2 Moo 10, podkrug Mu Si, okrug Pak Chong, provincija Nakhon Ratchasima

Radno vrijeme - zatvaranje: svakodnevno od 09.00:18.00 do XNUMX:XNUMX.

Broj telefona: 081-922-9000

web stranica: www.primopiazza.com

Facebook: facebook.com/Primo Piazza


13. Egzotični park Bonanza Egzotični park Bonanza

Mini zoološki vrt Bonanza Exotic Park S ukupnom površinom od oko 100 hektara, kružnom šetnjom oko male planine od oko 700 metara, mnogo je zanimljivih životinja i aktivnosti poput alpaka, mladunaca bijelih lavova, crvenih pandi, orangutana, pigmejskih konja i raznih vrsta ptica.tip Posjetitelji mogu šetati ili se voziti u prikolici za istraživanje okolice.Također postoje aktivnosti za djecu poput hranjenja janjadi i koza, hranjenja bijelih lavova, hranjenja pigmejskih svinja. i hranjenje alpaka itd.

Adresa: 236 Moo 5 Thanarat Road, podruk Khanong Phra, okrug Pak Chong, provincija Nakhon Ratchasima

Radno vrijeme: Svakog ponedjeljka - petka 10.00 - 17.00 sati, subote - nedjelje 09.00 - 17.00 sati.

Broj telefona: 083-941-3368

Web stranica: -

Facebook: facebook.com/Bonanza Egzotični park


14. svladati labirint (Pete Maze)

Pete Maze u Khao Yai labirint drveća ukupne površine oko 5 rai, okružen šumama i zelenim planinama Istaknut je složeni labirint - naprijed-natrag. gdje možete uživati ​​u šetnji i pronaći rješenje Uz razne zanimljive stvari duž šetnice, a također možete šetati i fotografirati na zabavan način, na raspolaganju vam je i kafić Pogodno za sjedenje i piće te uživanje u pogledu.

Adresa: 126 Moo 11 Khanong Phra, okrug Pak Chong, provincija Nakhon Ratchasima

Radno vrijeme - zatvaranje: svakodnevno od 09.00:18.00 do XNUMX:XNUMX.

Broj telefona: 080-168-9601

Web stranica: -

Facebook: facebook.com/Pete Maze


15. Khao Yai Speedkart

Khao Yai Speed ​​Kart, mjesto u kojem može uživati ​​cijela obitelj Uživajte u kartingu, vožnji ATV-om ili odmorite se na farmi. A ovdje su kavane spremne za posluživanje u svim oblicima. Karting staza ima udaljenost do 700 metara i dostupna je u opcijama za jednog i dva putnika, dok ATV staza ima ravnu platformu za dječje kratke udaljenosti. i polje koje dodaje zabavnu bazu za odrasle

Adresa: Thanarat Road, podokrug Nong Nam Daeng, okrug Pak Chong, provincija Nakhon Ratchasima

Radno vrijeme - zatvaranje: svaki dan od 09.00:19.00 do XNUMX:XNUMX.

Broj telefona: 090-909-8060

web stranica: www.khaoyaispeedkart.com

Facebook: facebook.com/Khaoyaispeedkart Khao Yai brzi kart

Sadrži 15 mjesta za posjetiti u Khao Yai. koje okupljamo Ako imate priliku posjetiti Khao Yai Ne zaboravite doći i posjetiti.


Rezervirajte jeftini hotel u Khao Yai
"atrakcije"