10 mjesta za posjetiti u kišnoj sezoni 2564. Zelena sezona, namakanje kišom, slapovima, planinama i raftingom na bijeloj vodi.

Pročitajte 1,236

Kišna sezona Kamo ići u kišnoj sezoni Smirimo se kad pada kiša. Slijedimo. Danas jesmokišno sezonsko putovanje 2564  Zelena sezona, uključujući slapove, planine, more magle, rafting, preporučivanje prijateljima da putuju na mjesta koja mogu potpuno disati na vrhu planine. zajedno s zagrljajem mora magle sve dok se ne zaborave problemi i prepreke koji proizlaze iz života, posla, ljubavi i drugih stvari to nas umara i napuni se Vratite se i svjesno riješite problem.


1. Khao Kho, provincija Phetchabun

Krenimo od Khao Kho. Provincija Phetchabun Popularno turističko odredište s hladnim vremenom tijekom cijele godine. omogućujući putovanje radi opuštanja tijekom cijele godine Tko traži opuštanje Preporučujem vam da dugo udahnete, prespavate pod zvijezdama, zagrlite ovdje more magle, garantiram da će to zasigurno biti dobro za vaše srce. Postoje i mnoge turističke atrakcije poput Phra Tamnak Khao Kho. Wat Phra Taj Pha Son Kaew Spomenica žrtve Khao Kho posjetiti i uživati


2. Nacionalni park Nam Nao Provincija Phetchabun

Nacionalni park s hladnim vremenom tijekom cijele godine. Također je ispunjen egzotikom borovih šuma starih najmanje 100 godina, obloženih bujnom zelenom travom na kompleksu planine Phetchabun. koji poziva turiste da iskuse svježinu i mir ovog mjesta


3. Cvjetna polja Krachiew Nacionalni park Sai Thong Pokrajina Chaiyaphum

kad je kišna sezona Mjesto koje se ne smije propustiti neizbježno je: ružičasto-bijela polja cvijeta Krachiao, Nacionalni park Sai Thong Pokrajina Chaiyaphum što je lijepo što cvjeta hladnom kišom Tko misli na svijetlo zeleno cvijeće i travu? zbog čega se osjećate svježe preporučiti da idete ovdje nema razočaranja


4. Vodopad Thi Lo Su, provincija Tak

Vodopad Thi Lo Su jedno je od turističkih odredišta iz snova. Oni koji se vole fotografirati, trekeri će na putovanju koristiti rafting Upotrijebite splav od gume ili bambusa za prelazak raznih brzaka u borbi protiv rijeke. Dolazak do vodopada Thi Lo Su koja će iskusiti veličinu rijeke Ljepota jednog od velikih slapova visine od 300 metara, a ako se posreći, sastat će se s vrhuncem, maglom koja lebdi nisko iznad površine vode.


5. Phu Soi Dao, provincija Uttaradit

Phu Soi Dao je prirodni studijski centar. gdje su popularni trekeri U kišnom razdoblju bit će niskih magla koje pokrivaju cijelu šumu. Plus drveće koje je bujno i poziva na dodir. Tu je i cvijet grebenaste zmije koji cvjeta i u ovom razdoblju. To čini Phu Soi Dao turističkom atrakcijom tijekom kišne sezone, što je još jedno zanimljivo mjesto koje ima sve.


6. Khun Sathan, provincija Nan

Khun Sathan je mirno mjesto. ljudi su manje pretrpani posebno tijekom kišne sezone bit će hladno pun zelenila planina i drveća ljepota mora oblaka i osvježavajuća atmosfera koji voli mir Preporučuje se da tijekom kišne sezone pokušate posjetiti Khun Sathan, a zasigurno ćete biti zadovoljni prirodom.


7. Baan E-Tong, rudnik Pilok, provincija Kanchanaburi

Ban E Tong, rudnik Pilok, selo prekriveno maglom tijekom kišne sezone. ohladiti zrak pun mira koji je vrlo rijedak Pogodno za pravo opuštanje. Tu je i znamenitost koju ne smijete propustiti. Točka spajanja mora magle na brdu Chang Suek Tko želi zagrliti more na savršen način? Probajte jednom, nećete biti razočarani.


8. Nacionalni park Khao Yai Pokrajina Nakhon Ratchasima

prirodni resursi Svjež zrak, u blizini popularnog Bangkoka kojem treba samo nekoliko sati putovanja. jer tijekom kišne sezone Nacionalni park Khao Yai imat će sočnu šumu prekrasna zelena trava Svaki slap teče snažno. Pogodno za turizam za istinsko proučavanje prirode. Svatko tko želi doživjeti prirodu izbliza Nije dugo putovanje, preporučujem ga.


9. Nacionalni park Phu Hin Rong Kla Pokrajina Phitsanulok

Nacionalni park Phu Hin Rong Kla To je park koji pokriva granicu između provincija Loei i Phitsanulok. To je turistička atrakcija puna bujne zelene mahovine nasuprot stjenovitom krajoliku. Postoje razna turistička mjesta kao što su Lan Hin, Pha Chu Thong ili Hin Taek. koja je puna prirodnih ljepota Linija prirode mora se zauvijek zaljubiti jedno u drugo.


10. Rafting rijekom Khek Pokrajina Phitsanulok

Za one koji vole avanturističke aktivnosti tijekom ovakve kišne sezone, rafting je neizbježno i izazovne aktivnosti raftinga bijelom vodom na rijeci mora biti ova rijeka Khek Jer još jedno rafting polje na Tajlandu koje je vrlo zabavno. jer ima dovoljno kiše Uz to, ruta raftinga je uzbudljiva. Zbog toga je cijela rafting ruta puna zabave i izazova.


jeftina rezervacija hotela jeftina rezervacija hotela
"atrakcije"